Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Ποιοι είμαστε

Ποιοι είμαστε 1

Η εταιρεία «Idée» ξεκίνησε ως μια οικογενειακή επιχείρηση και δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο της γυναικείας μόδας από το 1995. Στελεχωμένη από ανθρώπους με μεράκι και αγάπη για το γυναικείο ρούχο, στεγάζεται σήμερα στο Παγκράτι Αθηνών. Η πολυετής εμπειρία της στο χώρο γυναικείας μόδας, της έχει δώσει την απαραίτητη τεχνογνωσία για την προμήθεια ενδυμάτων υψηλών προδιαγραφών ανά όλο τον κόσμο.

Το άρτια οργανωμένο εμπορικό της τμήμα βρίσκεται σε συνεχή επαφή με τις διαρκώς εναλλασσόμενες τάσεις της μόδας, ώστε το Idée να προμηθεύεται ποικιλία σχεδίων και τύπων ενδυμάτων, καλύπτοντας κάθε ανάγκη της σύγχρονης γυναίκας.

Η κάθε κολεξιόν βασίζεται σε σχέδια γυναικεία μοναδικά και ξεχωριστά που τονίζουν την θηλυκότητα. Ενδύματα που θα γίνουν σύμβολο για όσες τα φορέσουν και όσους τα δουν. Εξαιρετικά σχέδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον κάθε σύγχρονης γυναίκας.

Απατώντας στις νέες προκλήσεις της εποχής και με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών του, το Idée δημιουργεί τον Απρίλιο του 2017 το πρώτο δικό του ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο προσφέρει online τα μοναδικά και ξεχωριστά γυναικεία ρούχα του Idée από οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Η παράδοση είναι γρήγορη και οι επιστροφές γίνονται πολύ εύκολα.

Ποιοι είμαστε 2