Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

6 ρούχα που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική

6 ρούχα που σας κάνουν αμέσως πιο ελκυστική 1

Η ντουλάπα γεμάτη και εσείς δεν έχετε τίποτα να φορέσετε; Συμβαίνει και σε μας!  Μελέτες έχουν καταλήξει στα 6 κομμάτια της ντουλάπας μας στα οποία πρέπει να ποντάρουμε όταν χρειαζόμαστε μία επιβεβαίωση του εγώ μας. Παράπλευρο όφελος εδώ το γεγονός ότι 2 από αυτά ήδη είναι must κομμάτια της φετινής μόδας.

Ψηλά τακούνια ή αλλιώς High Heels

Μία μελέτη που δημοσιεύτηκε στο “Archives of Sexual Behavior” επιβεβαιώνει ότι οι άντρες θεωρούν πιο ελκυστικές τις γυναίκες με τακούνια και όχι μόνο αυτό, αλλά όσο πιο ψηλά τα τακούνια τόσο πιο πρόθυμοι είναι να προσεγγίσουν ή να βοηθήσουν το αντίθετο φύλο.

Έξωμα μπλουζάκια

Επιστήμονες του Πανεπιστημίου του New South Wales  διαπίστωσαν ότι οι άντρες έλκονται ιδιαίτερα από γυναίκες που δείχνουν πολύ δέρμα στους ώμους και τα μπράτσα. Πόσο βολικά λοιπόν που φέτος τα έξωμα τοπ είναι η απόλυτη τάση του καλοκαιριού.

Φορέματα που τονίζουν τη σιλουέτα

Τα  φορέματα που τονίζουν τη γυναικεία γραμμή και δημιουργούν την αίσθηση της πολυπόθητης κλεψύδρας δεν ενθουσιάζουν μόνο εμάς τις γυναίκες αλλά και τους άνδρες. Μία μελέτη, δημοσιευμένη στο “Archives of Sexual Behavior” πιστοποιεί ότι γυναίκες με μεγαλύτερη σχέση μέσης-γοφών τραβούν περισσότερο την προσοχή από αυτές που δεν έχουν έντονες καμπύλες. Η ιδανική αναλογία μέσης-γοφών εξάλλου ορίζεται στο 0,7 και υπολογίζεται διαιρώντας την περίμετρο της μέσης με την περίμετρο των γοφών αντιπροσωπεύοντας τις τέλειες αναλογίες της κλεψύδρας.

Το αγαπημένο μας μικρό μαύρο…

Αρκετές μελέτες κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι το μαύρο χρώμα φορεμένο από γυναίκες τις προσδίδει sex-appeal, εξυπνάδα και αυτοπεποίθηση.

Κραγιόν

Όταν μία γυναίκα φοράει κραγιόν νιώθει ως γνωστόν όμορφα με τον εαυτό της. Η επιστήμη το επιβεβαιώνει: Σε μία έρευνα που έκαναν επιστήμονες του French University διαπίστωσαν ότι σερβιτόρες που φορούσαν κόκκινο κραγιόν εισέπραξαν σημαντικά μεγαλύτερο ποσό πουρμπουάρ από τις συναδέλφους τους χωρίς κραγιόν.

Το κόκκινο χρώμα

Γνωρίζαμε ήδη ότι το χρώμα της αγάπης, του πάθους και του ρομαντισμού ελκύει ιδιαίτερα τους άνδρες. Επιστημονικά αυτό τεκμηριώθηκε από μία έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό  “the Journal of Personality and Social Psychology”. Έχετε λοιπόν κάτι κόκκινο στη ντουλάπα σας ή ακόμη;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.