Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Οι μπλούζες που θα καλύψουν τις μικρές ατέλειες

Οι μπλούζες που θα καλύψουν τις μικρές ατέλειες 1

Όλες οι γυναίκες έχουν τις μικρές προβληματικές τους περιοχές. Με το κατάλληλο όμως ρούχο κανείς δεν τις προσέχει. Διάβασε εδώ πως θα καλύψεις τις όποιες ατέλειες θεωρείς ότι έχεις.

Μην αγχώνεσαι με την κοιλίτσα ή τα αδύναμα μπράτσα σου. Με την επιλογή της κατάλληλης μπλούζας σε μηδέν χρόνο θα καλυφτούν.

Κάλυψη κοιλιάς

Για να εξαφανίσεις την κοιλίτσα, τα μακριά μπλουζάκι ή οι τουνίκ είναι η ιδανική επιλογή. Επίσης φορέματα σε γραμμή Α ή κρουαζέ μπορούν να κάνουν θαύματα. Απέφυγε τα γυαλιστερά υφάσμα. Κολακευτικό είναι ότι δείνει οπτικά μήκος στον κορμό σου, ένα ντεκολτέ V, φερμουάρ ή κάθετες γραμμές, μακριά κολιέ ή φουλάρια.

Καλύπτοντας φαρδιούς ώμους

Απέφυγε τα οversized μπλουζάκια! Προτίμησε μπλούζες με καθαρές γραμμές που εφαρμόζουν καλά στο σώμα σου. Ένα V χωρίζει οπτικά το μπούστο σου και δίνει την εντύπωση ότι και οι ώμοι είναι πιο στενοί. Το ίδιο αποτέλεσμα έχουν και τα μακριά κολιέ, όπως επίσης και τα  πουκάμισα με γιακά. Εμπιστεύσου μαλακά χυτά υφάσματα όταν θέλεις να καλύψεις τους φαρδείς σου ώμους. Και ένα ακόμη μυστικό!Τα τοπ με έναν ώμο έξω οπτικά διακόπτουν τη γραμμή των ώμων πολύ πετυχημένα.

Πως θα καλύψεις το μεγάλο στήθος

Σίγουρα θα χρειαστείς ένα σουτιέν με καλή και σταθερή εφαρμογή με φαρδιές τιράντες. Tο άνοιγμα V και τα σκούρα χρώματα καλύπτουν άριστα την προβληματική περιοχή ενώ οι μεγάλοι γιακάδες και τα κλειστά ντεκολτέ τονίζουν περισσότερο το στήθος. Αν θέλεις για κάποιο επαγγελματικό ραντεβού να αποπροσανατολίσεις την προσοχή από το στήθος, φόρα ένα σκούρο πουκάμισο ή τοπ με V και ρίξε χαλαρά πάνω από το στήθος μία μαντίλα ή ένα φουλάρι.

Πως ενισχύουμε το μικρό στήθος

Την ψευδαίσθηση ενός πιο πλούσιου στήθους μπορούν να δημιουργήσουν  μπλουζάκια με βολάν ή φρου φρου στο  ανάλογο ύψος. Στην ουσία οτιδήποτε προσθέτει οπτικά όγκο μπορεί να βοηθήσει, όπως μπλουζάκια με ντραπέ ντεκολτέ ή απλικέ μοτίβα, φιογκάκια ή κεντήματα. Σε κάθε περίπτωση όμως τα μπλουζάκια με πολύχρωμα σχέδια τουλάχιστον θα αποπροσανατολίσουν την προσοχή.

Τρόποι να καλύψεις τα αδύναμα σου μπράτσα

Πολύ εύκολα καλύπτονται τα μπράτσα με μανίκια από δαντέλα ή βολάν που φτάνουν περίπου μέχρι τον αγκώνα. Πολύ ιδιαίτερα είναι τα έξωμα τοπ με βολάν μανίκια και όπως το ύφασμα πέφτει πάνω από τα μπράτσα αποτελεί το καλύτερο καμουφλάζ. Εκείνο που είναι σχεδόν απαγορευτικό στην περίπτωση αυτή είναι τα έξωμα μπλουζάκια με δέσιμο στο λαιμό.

Για να αναδείξεις σωστά τα πόδια!

Ακόμη κι όταν πρόκειται να καλύψεις τα πόδια, μεγάλη προσοχή θέλει στο σωστό μπλουζάκι. Τη στιγμή που ένα σκούρο παντελόνι καλύπτει τα σημεία που θες, ένα σωστά επιλεγμένο μπλουζάκι τραβά το βλέμμα στα προτερήματά σου, λόγου χάρη σε ένα όμορφο ντεκολτέ. Για το λόγο αυτό μπορείς άφοβα να επιλέξεις ένα έντονο χρώμα ή ακόμη και επιβλητικά μοτίβα, πτυχώσεις ή και ασυμμετρίες στο επάνω μέρος του σώματος ώστε να εστιάζει εκεί η προσοχή. Αν ως δια μαγείας καταφέρεις να προσθέσεις λίγο όγκο στον κορμό με βάτες στους ώμους, φρου φρού ή φουλάρια τότε τα πόδια σου αυτομάτως θα φαντάζουν πιο λεπτά.  

Γενικά ισχύει: Οτιδήποτε σκούρο κόβει και τραβά λιγότερο την προσοχή. Οποιοδήποτε κάθετο μοτίβο μακραίνει οπτικά.  Αντίθετα, τα έντονα χρώματα και τα φρου φρου τραβούν περισσότερο την προσοχή. Επομένως: αν θέλεις να καλύψεις τις ατέλειές σου, φόρα σκούρα χρώματα, μακριά κολιέ, κάθετες ρίγες ή V-ντεκολτέ. Επίσης γενικός κανόνας είναι ότι τονίζουμε τα δυνατά μας σημεία μα έντονα χρώματα και γραμμές τέτοιες που να κερδίζουν αμέσως την προσοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.