Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Όμορφα ζεστή: Οι 7 ωραιότεροι τρόποι να φοράμε τα κασκόλ μας

Όμορφα ζεστή: Οι 7 ωραιότεροι τρόποι να φοράμε τα κασκόλ μας 1

Όχι μόνο ζεστό λαιμό, αλλά και όμορφη εμφάνιση μπορούν να χαρίσουν τα κασκόλ. Μάλιστα ανάλογα με τον τρόπο που το δένεις, το κασκόλ μπορεί να λειτουργήσει ως statement  κομμάτι της εμφάνισής σου.

Με ελάχιστες κινήσεις μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου φουλάρι με 7 διαφορετικούς τρόπους!

1. Δέσε κόμπο το κασκόλ μπροστά

Μια απλοϊκή λύση με πλεονεκτήματα: οι άκρες του κασκόλ δεν κινούνται ανεξέλεγκτα, πράγμα εκνευριστικό όταν φυσάει. Aπλά περνάμε το κασκόλ στο λαιμό και δένουμε ένα κόμπο μπροστά. Ανάλογα με το πόσο κρυώνεις, δένεις πιο σφιχτά ή χαλαρά τον κόμπο.

Όμορφα ζεστή: Οι 7 ωραιότεροι τρόποι να φοράμε τα κασκόλ μας 2

2. Ρίξε το φουλάρι χαλαρά γύρω από το λαιμό

Μία άνετη επιλογή που δεν απαιτεί ιδιαίτερες ικανότητες. Ρίχνεις το κασκόλ στο λαιμό και αφήνεις να κρέμονται οι άκρες του μπροστά και έτοιμη. Ταιριάζει πολύ με μακρύ παλτό, η αλήθεια όμως είναι ότι δε μας ζεσταίνει και πολύ.

3. Το κασκόλ φορεμένο ως κουκούλα

Δεν σου αρέσουν τα σκουφάκια αλλά κρυώνουν τα αφτιά σου; Ρίξε ένα μεγάλο κασκόλ πάνω από το κεφάλι και τύλιξε τις άκρες σταυρωτά πάνω από τις ωμοπλάτες σου. Έτοιμη η αυτοσχέδια κουκούλα που θα ζεστάνει τα αφτάκια σου χωρίς να καταστρέψει την κόμμωσή σου. 

4. Τύλιξε το κασκόλ σαν θηλιά

Ίσως ο πιο διαχρονικός τρόπος να φορέσεις κασκόλ. Πιάσε το κασκόλ διπλό και πέρασε τις άκρες του μέσα από τη θηλιά που δημιουργείται. Μία λύση γρήγορη, κατάλληλη για όλα τα κασκόλ και ταυτόχρονα στιλάτη.

5. Το κλασικό τύλιγμα

Πιο απλά δε γίνεται. Φόρεσε το κασκόλ στον αυχένα, γύρνα τη μία άκρη γύρω από το λαιμό και τράβηξέ την μπροστά, έτοιμη. Φαίνεται ωραία με μακριά, φαρδιά κασκόλ γιατί διπλώνει πλούσια το ύφασμα στο λαιμό. Για ποικιλία τύλιξε το φουλάρι δύο φορές ή φρόντισε η μία άκρη να είναι πιο μακριά, δημιουργείς αμέσως το προσωπικό σου στιλ.

Όμορφα ζεστή: Οι 7 ωραιότεροι τρόποι να φοράμε τα κασκόλ μας 3

6. Το χαλαρό τύλιγμα του κασκόλ

Βαρέθηκες τους κλασικούς τρόπους και θέλεις κάτι ξεχωριστό; Αυτός ο τρόπος να φορεθεί το φουλάρι ταιριάζει με casual εμφανίσεις. Ρίξε ένα ογκώδες φουλάρι γύρω από τις ωμοπλάτες σου με τις άκρες να κρέμονται μπροστά. Πιάσε τη μία άκρη και ρίξ’ την χαλαρά πάνω από τον απέναντι ώμο. 

7. Δέσε το φουλάρι γύρω από το λαιμό αρκετές φορές

Για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα μπορείς να τυλίξεις αρκετές φορές το κασκόλ γύρω από το λαιμό σου μέχρι να μείνουν μόνο δύο κοντές άκρες. Τις δένεις κόμπο ή τις κρύβεις κάτω από τις πτυχές που έχουν δημιουργηθεί. Πρόσθετο όφελος, τα ο κασκόλ δεν κρύβει τα ρούχα σου!

Τυλιγμένο, δεμένο σε κόμπο ή ριγμένο απλά στο λαιμό, με αυτούς τους 7 απλούς τρόπους που παρουσιάσαμε μπορείς να φορέσεις το κασκόλ σου σε κάθε εμφάνισή σου διαφορετικά χωρίς να βαρεθείς ποτέ!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.