Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Το ντένιμ παντελόνι που σας δείχνει πολύ μακριά πόδια!

Το ντένιμ παντελόνι που σας δείχνει πολύ μακριά πόδια! 1

Τα ντένιμ αναμφίβολα είναι τα πιο αγαπημένα βασικά κομμάτια στην ντουλάπα των περισσότερων γυναικών. Αυτή τη σεζόν ωστόσο γίνεται το κεντρικό κομμάτι κάθε εμφάνισης μας που θα τραβάει τα βλέμματα ως απόλυτος πρωταγωνιστής. και όχι ως πασπαρτού συνοδός. Διαβάστε παρακάτω για το νέο τζιν του 2020!

Το ντένιμ παντελόνι που σας δείχνει πολύ μακριά πόδια! 2

Η χρονιά ακόμη δεν ξεκίνησε καλά καλά και έχουμε ήδη μία νέα τάση στα τζιν. Δε νομίζω να υπάρχει άλλο παντελόνι που να είναι τόσο πολύπλευρο όσο το τζιν, να είναι πιο άνετο ή να φοριέται πιο εύκολα και σε όλες τις περιστάσεις. Αυτό φυσικά οφείλεται στο ότι υπάρχει σε άπειρες φόρμες και χρώματα. Το 2020 όμως θα μας ενθουσιάσει ιδιαίτερα καθώς η νέα πρόταση ως εκ θαύματος μας δείχνει απίστευτα μακριά πόδια.

Το ντένιμ παντελόνι που σας δείχνει πολύ μακριά πόδια! 3

Μετά τα skinny τζιν, τα τζιν με φαρδιά πόδια, τα τζιν σε bootcut και mom-fit γραμμή, τώρα έχουμε τα front seam jeans, τα τζιν δηλαδή με μπροστινή ραφή. Ναι, το εν λόγω παντελόνι διακοσμείται μπροστά από μία έντονη, διακοσμητική ραφή κατά μήκος του ποδιού και μέχρι πάνω στο ζωνάρι. Έτσι όχι μόνο προσθέτει μία όμορφη πινελιά, αλλά τεντώνει θα λέγαμε και το μήκος του ποδιού, αφήνοντάς το να φαίνεται δύο μέτρα… έκφραση που υπογραμμίζει το πόσο επιθυμητό πρότυπο ομορφιάς θεωρείται το μακρύ πόδι στη γυναίκα.

Το front seam jeans δεν περιορίζεται σε ένα μόνο σχέδιο αλλά υπάρχει σε όλες τις αγαπημένες γραμμές και φόρμες, έτσι σας δίνει τη δυνατότητα – όποια γραμμή και αν σας κολακεύει – να το φορέσετε και να εντυπωσιάσετε με στιλ.

Φροντίστε να αποκτήσετε σύντομα ένα, θα το χαρείτε πολύ όλες τις εποχές του έτους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.