Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

3 κόλπα για στενά παπούτσια

3 κόλπα για στενά παπούτσια 1

Που σας πατάει το παπούτσι; Παντού; Ιδού λοιπόν τρία εύκολα κόλπα για να ανοίξετε τα παπούτσια σας!

Εν όψει της επαναλειτουργίας των καταστημάτων και επειδή μάλλον οι προσφορές θα είναι αρκετά δελεαστικές, ειδικά μετά από τόσο καιρό στέρησης, πολύ εύκολα θα παρασυρθούμε (όπως και κάθε εκπτώσεις εξάλλου) να  πάρουμε αυθόρμητα κάποιο ζευγάρι παπούτσια με την ελπίδα ότι «θα πάρουν τη φόρμα τους». Όταν φτάσουμε σπίτι ακολουθεί βέβαια το σοκ! Γιατί η τέλεια προσφορά που δεν αφήσαμε ανεκμετάλλευτη αποδεικνύεται πολύ στενή, πατάει στο μεγάλο δάχτυλο και δημιουργεί τριβή στις φτέρνες, Την πατήσαμε….

Αν όμως η λάθος αγορά αφορά δερμάτινα παπούτσια, έχουμε να προτείνουμε κάποια κόλπα για να βοηθήσουμε να ανοίξουν και να τα χαρείτε.

1. Χοντρές κάλτσες και σεσουάρ

Ψάξτε το πιο χοντρό ζευγάρι χειμωνιάτικες κάλτσες που έχετε και φορέστε με αυτές τα παπούτσια. Μετά πιάστε το σεσουάρ και «κάντε πιστολάκι» στα σημεία που πατάει το παπούτσι μέχρι να ζεσταθεί καλά το δέρμα και να πάρει το σχήμα του ποδιού σας.

schuhe-zu-klein-hacks

2. Frozen yogurt, θα αστειεύεστε! Κάντε χώρο, το frozen shoe έρχεται!

Όπως κάνουμε με τα καλσόν για να γίνουν πιο ελαστικά, έτσι μπορούμε να γεμίσουμε και τα στενά παπούτσια με σακουλάκια γεμάτα νερό και να τα βάλουμε στην κατάψυξη. Με το πάγωμα του υγρού στα σακουλάκια, το δέρμα τεντώνει και γίνεται, με ήπιο για το υλικό του παπουτσιού τρόπο, πιο ελαστικό.

3. Και η κρέμα μπορεί να βοηθήσει

Το μόνο που χρειάζεστε για το τρίτο κόλπο είναι λίγη κρέμα, που έχετε έτσι και αλλιώς στο ντουλαπάκι του μπάνιου. Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στο εσωτερικό του παπουτσιού στα σημεία που ενοχλεί, φορέστε χοντρές κάλτσες και κάντε ένα μεγάλο περίπατο. Και με αυτό τον τρόπο επίσης το δέρμα απλώνει με ήπιο τρόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *