Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Ο τρόπος να φορέσουμε το κρουαζέ φόρεμα την άνοιξη 2020

Το κρουαζέ φόρεμα είναι απόλυτη επιταγή για όλες τις γυναίκες φέτος την άνοιξη. Είναι το επιβεβλημένο must-have όλων και μας φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό που πρέπει να παραδεχτούμε φέτος είναι ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει στη μόδα υπό τις παρούσες συνθήκες. ενώ συνήθως ντυνόμαστε για να αρέσουμε σε άλλους, τώρα είμαστε οι ίδιες ο πιο αυστηρός κριτής μας. Βέβαια, ο εαυτός μας συχνά είναι πολύ ελαστικός μπροστά στον καθρέφτη και δε μας παρακινεί να ντυθούμε όμορφα, να δοκιμάσουμε νέα στιλ ή να βγάλουμε επιτέλους το κολάν. Σύντομα όμως, που θα αναμειχθούμε ξανά με κόσμο, θέλουμε αυτό να γίνει με ένα όμορφο κρουαζέ φόρεμα, που θα τονίζει τη σιλουέτα και θα μας κάνει να αισθανόμαστε ωραία, με ένα κρουαζέ φόρεμα που θα αρέσει σε εμάς στον καθρέφτη και εξίσου και στους άλλους, με ένα κρουαζέ φόρεμα που σύμφωνα με τις τάσεις της εποχής θα είναι χαρούμενα χρωματιστό.

asa1

Το κρουαζέ φόρεμα δε μας κάνει να βαριόμαστε – πολύ σημαντικό μετά την παρούσα συγκυρία

Το μίντι κρουαζέ φόρεμα θα γίνει φέτος την άνοιξη σύνθημα  κατά της μονοτονίας και της αυτοαπομόνωσης: πολύχρωμο, με σχέδια, με άνετη γραμμή. Σαν να θέλει να δώσει μία αίσθηση ελευθερίας μέσω ενός ρούχου, αυτό δηλαδή ακριβώς που έχουμε ανάγκη σ’ αυτή τη φάση από τη μόδα. Χαρά, χαρούμενες ματιές και ελευθερία κινήσεων που χρειαζόμαστε μετά το πολύ φαί του εγκλεισμού. Είναι τέλειο γιατί ταυτόχρονα πετυχαίνει να τονίσει τη σιλουέτα, να προβάλει τα δυνατά μας σημεία χωρίς να είναι  πολύ sexy, κάτι στο οποίο βοηθάει το μήκος του, που επιβάλλεται φέτος να είναι ανάμεσα σε γόνατο και αστράγαλο.

Πως θα συνδυάσουμε το κρουαζέ φόρεμα φέτος

Προς το παρόν η τάση είναι να κρατήσουμε τα πράγματα απλά, προσθέτοντας τώρα την άνοιξη μόνο λευκά sneaker ή πέδιλα με λουράκια που θα προσθέσουν λίγη κομψότητα. Για αντιμετώπιση της ψύχρας επιλέγουμε τζην ή δερμάτινα μπουφάν, κάτι βέβαια που παραλείπουμε μετά χαράς όταν κάνει ζέστη ώστε να «μιλήσει» από μόνο του το φόρεμα.

Ένας συνδυασμός αξίζει σε κάθε περίπτωση: Λεπτεπίλεπτα χρυσά κοσμήματα σε layering, φορεμένα δηλαδή ανεπιτήδευτα το ένα πάνω από το άλλο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.