Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Chain it up! Το καλοκαίρι 2020 η αλυσίδα αποτελεί χερούλι στις τσάντες

Όποια αντιλαμβάνεται την τσάντα της ως κόσμημα με αυτή τη νέα τάση μάλλον δικαιώνεται. Γιατί τα πιο in μοντέλα τσάντας προς το παρόν αντί για άλλο χερούλι έχουν αλυσίδα, κάποια αλυσίδα ιδιαίτερη που θα αποτελέσει τη βασική λεπτομέρεια και θα κερδίσει την αγάπη μας. 

Η τάση αυτή σίγουρα ξεκίνησε από την κολεξιόν άνοιξη/καλοκαίρι της Bottega Veneta όπου η κλασική τσάντα πουγκί κοσμήθηκε με χοντροκομμένη αλυσίδα, μία πρόταση που δεν ήταν απλώς κατάλληλη για την πασαρέλα και βρήκε γρήγορα τη θέση της στις streetstyle εμφανίσεις προσθέτοντας γοητεία σε πολλά outfit.

Τσάντα με χερούλι – αλυσίδα: Μία πολύπλευρη μόδα!

tfhfs

Σε πολύ ιδιαίτερο σχήμα, σε κλασικό σχήμα ή πολύ διακριτικό και ουδέτερο με τον πρώτο λόγο στην αλυσίδα, το σχήμα της νέας τσάντας πραγματικά δεν παίζει κανένα ρόλο στη συγκεκριμένη μόδα. Σχετικά με το υλικό συνήθως αποτελείται από δέρμα ή κάποια άλλη vegan εναλλακτική, που ευχαρίστως μπορεί να έχει κάποιο ανάγλυφο μοτίβο ή να είναι σε έντονο χρώμα. Όλα επιτρέπονται και έτσι η τσάντα γίνεται κατάλληλη για κάθε στιλ. Το μόνο σημαντικό είναι η αλυσίδα να ξεχωρίζει με την πρώτη ματιά από τα υπόλοιπα ώστε να αποτελεί το κύριο στοιχείο της τσάντας.

Χρειάζεσαι έμπνευση στο styling; Τότε συνδύασε την τσάντα με αλυσίδα – χερούλι με τον εξής τρόπο…

Σ’ αυτή τη μόδα τσάντας στο outfit δεν υπάρχει ουσιαστικά κανένας περιορισμός, αφού η τσάντα με χερούλι αλυσίδας μπορεί να αποτελέσει κομψό συμπλήρωμα για κάθε look.Μας αρέσει να τις φοράμε με κάποιο απλό styling για να αναδειχθεί η τσάντα-κόσμημα, για παράδειγμα ένα μονόχρωμο μαύρο look αποτελούμενο από t-shirt και παντελόνα ή ένα διακριτικό σεμιζιέ φόρεμα.

Εξίσου βέβαια η συγκεκριμένη τσάντα ταιριάζει και σε επίσημες εμφανίσεις συνδυάζοντάς την λόγου χάρη με ένα ψηλόμεσο δερμάτινο παντελόνι και σκούρο πουκάμισο ή με κάποιο λευκό μίνι φόρεμα και πέδιλα με λουράκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.