Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μάξι φορέματα για γυναίκες με μικρότερο ύψος; Φυσικά! Δείτε πως!

Μάξι φορέματα για γυναίκες με μικρότερο ύψος; Φυσικά! Δείτε πως! 1

Γιατί οι κοντές γυναίκες να μη τολμούν μακριά φορέματα; Ξεχάστε το! Όταν γίνεται το σωστό styling μπορούν μάλιστα ακόμη και να χαρίσουν μερικούς πόντους.

Πολλές γυναίκες μικρού ή μέτριου αναστήματος αρνούνται κατηγορηματικά να πλησιάσουν ένα μάξι φόρεμα ακόμη και για δοκιμή μέσα σε κατάστημα. «Θα χαθώ μέσα σ’ αυτό» λένε ή « θα με δείχνει ακόμη πιο κοντή». Σβήστε αυτές τις σκέψεις από το μυαλό σας. Γεγονός είναι ότι οι petite γυναίκες μπορούν να φορέσουν μακριά φορέματα αρκεί να προσέχουν κάποιες λεπτομέρειες.

1. Δεν είναι όλα τα μάξι ίδια

Να θυμάστε ότι το μάξι δε σημαίνει οπωσδήποτε το μέγιστο μήκος. φορέματα που αγγίζουν το πάτωμα και κρύβουν τους αστραγάλους εκ των πραγμάτων δεν είναι ιδανικά. Προτιμότερα είναι τα μοντέλα εκείνα που σταματούν λίγο πάνω από τον αστράγαλο και αφήνουν να φαίνεται η όμορφη αυτή άρθρωση. Το συγκεκριμένο μήκος δίνει στην όλη εμφάνιση λίγο αέρα και δε μας κάνει να νιώθουμε σα να χανόμαστε μέσα στο φόρεμα.

2. Βρείτε τη μέση σας!

Βρείτε το κέντρο σας! Δεν εννοούμε ότι εννοούν στη γιόγκα. Μιλάμε για τη μέση μας, που θέλουμε να τονίσουμε όταν φοράμε μακρύ φόρεμα. Δέστε μία ζώνη γύρω από τη μέση και κάντε έτσι τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά. το κόλπο αυτό βοηθάει και στην αντίθετη περίπτωση βέβαια, όταν θέλουμε να δώσουμε σχήμα σε μία πολύ μακριά σιλουέτα. Τέλεια!

teaser-maxikleider

3. Sexy όψεις

Δημιουργήστε την ψευδαίσθηση του ύψους με ένα σκίσιμο στο πλάι του φορέματός σας. Το σκίσιμο διακόπτει το συνεχόμενο ύφασμα, αποκαλύπτει τα πόδια σας και τα δείχνει πιο μακριά, πράγμα που με τη σειρά του επηρεάζει θετικά τη γενική εικόνα του ύψους. Επίσης και ένα βαθύ ντεκολτέ μακραίνει οπτικά τη σιλουέτα.

4. Τρελαθείτε στο χρώμα!

Μη νιώσετε κανένα περιορισμό στο χρώμα! Ένα μόνο πράγμα να θυμάστε, το επάνω και το κάτω μέρος να έχουν το ίδιο χρώμα για να μη χωρίζεται οπτικά το σώμα σας στα δύο, πράγμα που δεν κολακεύει τις κοντές. Κατά τα άλλα σε σχέδια και τυπώματα έχετε ελεύθερη επιλογή… βέβαια οι κάθετες ρίγες είναι οι καλύτερες σας φίλες!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.