Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

3 περσινά Ankle boots που θα φορέσουμε και φέτος το φθινόπωρο

21-08

Σύμφωνα με έρευνες ο κάθε ένας από εμάς πετάει σχεδόν πέντε κιλά ρούχων στο καλάθι των αχρήστων στη διάρκεια του έτους. Μία συμπεριφορά που κάθε άλλο παρά οικολογική συνείδηση φανερώνει… Μεταξύ άλλων, ένας λόγος γι τη συμπεριφορά αυτή είναι και οι πολύ γρήγορα εναλλασσόμενες τάσεις. Όσος γρήγορα εμφανίζονται, άλλο τόσο γρήγορα αντικαθίστανται από νέες προτιμήσεις, αφού οι βιτρίνες των καταστημάτων αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού. Ελάχιστα ρούχα και παπούτσια φοριούνται τελικά παραπάνω από μία σεζόν.

Καιρός λοιπόν να αλλάξει αυτό και να συρρικνωθούν τα βουνά των σκουπιδιών που παράγουμε. Δεν πετάμε επομένως τα αγαπημένα και μοδάτα της προηγούμενης χρονιάς, αλλά τα παίρνουμε μαζί μας  στην επόμενη σεζόν. Πολύ νωρίς επομένως, πριν ακόμη φτάσει το φθινόπωρο σας ενημερώνουμε ποια ankle boots της περσινής χρονιάς μπορείτε να ανακυκλώσετε και να ενσωματώσετε στις νέες εμφανίσεις  σας χωρίς να φαίνεστε εκτός εποχής.

Τάση ανακύκλωσης: 3 Ankle Boot Styles που θα ξαναφορέσουμε το φθινόπωρο 2020

1. Ankle Boots σε ζαχαρί χρώμα

Τα μποτάκια σε υπόλευκες, σαμπανί αποχρώσεις είναι και το φετινό φθινόπωρο στη μόδα. Όποια επένδυσε πε΄ρσι σε αυτά , μπορεί σίγουρα να ξανά-ανακαλύψει τη μόδα αυτή. Όποια δεν έχει ακόμη στη ντουλάπα της, μπορεί χωρίς τύψεις να αποκτήσει ένα ζευγάρι, αφού κατά πάσα πιθανότητα θα αποτελέσει μόδα που θα  επικρατήσει και την επόμενη χρονιά. Οι κρεμ και υπόλευκες αποχρώσεις  είναι πιο διακριτικές, κομψές και διαχρονικές από το λαμπερό λευκό!

2. Croco μποτάκια

Ενώ τα λεοπάρ και τα ζεβρέ print έχουν ξεπεραστεί πολύγρήγορα, τα ankle boots σε κροκό οπτική αποτελούν μία πιο διαχρονική και ήπια πρόταση από τα animal look. Επομένως τολμήστε τα ξανά το φθινόπωρο χωρίς δεύτερη σκέψη. Σίγουρα δε θα θυμίζουν περασμένα μεγαλεία, αλλά θα ευχαριστήσουν το μάτι όλων.

3. Μποτάκια με τετράγωνη μύτη

Τα μυτερά μποτάκια αντικαταστάθηκαν από τετραγωνισμένα την προηγούμενη χρονιά. Και θα συνεχίσουν να είναι επίκαιρα και το 2020. Οι νέες φόρμες δεν χαρίζουν μόνο σε καλοκαιρινά πέδιλα και mules αλλά και στα ankle boots μία όμορφη μοδάτη νότα και δεν πρέπει να λείπουν από καμία ντουλάπα φέτος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.