Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Οι ειδικοί αποκαλύπτουν πως θα βρεις το προσωπικό σου στιλ

cover-4

Animal prints, cargo παντελόνια, dad sneaker κτλ, κτλ, κτλ, τι όμως σου ταιριάζει πραγματικά; Ρωτήσαμε μία ειδική personal shopper πώς μπορεί κανείς να βρει το προσωπικό του στιλ και απ’ ότι φαίνεται δεν είναι και τόσο δύσκολο τελικά.

Μιλάμε για στιλ, αλλά τι είναι αυτό; Πως το αναγνωρίζουμε και πιο σημαντικό πως το βρίσκουμε; Ερωτήσεις επί ερωτήσεων που μάλλον όλες έχουμε κάνει. Έφτασε ο καιρός να τις απαντήσουμε με τη βοήθεια ειδικού!

Πως θα βρω το προσωπικό μου στιλ;

Σε θέματα μόδας, τάσεων και διαφορετικών σωματότυπων δεν είναι πάντα εύκολο να επιλέξουμε τα τέλεια για μας ρούχα. Συχνά ότι φαίνεται πανέμορφο σε άλλες , όταν το φοράμε εμείς μας πιάνει απογοήτευση. Γι’ αυτό το λόγο είναι σημαντικό να μην ακολουθούμε οπωσδήποτε τάσεις και πρότυπα μόδας (ενώ είναι απόλυτα θεμιτό να εμπνεόμαστε από αυτά) αλλά να εμπιστευόμαστε την αίσθηση που μας προκαλεί κάποιο ρούχο, όπως μας διαβεβαιώνουν οι ειδικοί.

Το προσωπικό στιλ είναι κάτι που εξελίσσεται με το πέρασμα του χρόνου. Σε ιδανική περίπτωση το προσωπικό στιλ αφηγείται την ιστορία του προσώπου. Το είδος των ρούχων που επιλέγουμε αφήνει να φανούν στοιχεία της προσωπικότητάς που κρύβεται πίσω από αυτά. Συμβουλή: Αφουγκράσου την διαίσθησή σου και φόρα μόνο ρούχα που όχι απλά κολακεύουν την εικόνα σου, αλλά σε κάνουν και να νιώθεις καλά.

Ότι φοράμε, μας αντιπροσωπεύει. Έτσι πραγματικά φόρεσε μόνο τα ρούχα εκείνα που σε κάνουν να νιώθεις καλά με τον εαυτό σου και όχι ότι είναι επίκαιρο κάθε φορά. Δεν εννοούμε ότι δε λαμβάνουμε υπόψη μας καθόλου τις τάσεις της εποχής, απλά να έχουμε κατά νου ότι δεν ταιριάζουν τα ίδια πράγματα σε όλες. είναι σημαντικό λοιπόν να μάθουμε να ξεχωρίζουμε ποιες τάσεις θα ακολουθούμε και ποιες όχι. Οι ειδικοί συμβουλεύουν:

Το να ακολουθούμε μανιωδώς κάθε καινούρια μόδα μπορεί να είναι πολύ στρεσσογόνο και συχνά  έχει πολύ λιγότερη σχέση με το προσωπικό στιλ απ’ ότι νομίζουμε. Οι τάσεις θα πρέπει να αντιμετωπίζονται περισσότερο ως προσθήκες στο υπάρχων στιλ μας και να υιοθετούνται μόνο αν πραγματικά μας αρέσουν και αν ενσωματώνονται στο υπόλοιπο outfit μας. Η συμβουλευτική με ένα personal shopper είναι πάντοτε μία καλή ιδέα για να συνειδητοποιήσουμε την εικόνα του στιλ μας και εμπνευστούμε περισσότερο.

Όποια θέλει να αναζητήσει μόνη το στιλ της μπορεί να ακολουθήσει μερικά τιπς. Ας βρει ποια πατρόν ταιριάζουν στον σωματότυπό της και ποια σημεία της θέλει να τονίζει περισσότερο. Γιατί ένα ρούχο που στρώνει καλά μας κάνει να νιώθουμε ποοολύ καλά. Γενικά ισχύει ότι τα φορέματα σε γραμμή Α ταιριάζουν σε όλες τις γυναίκες, έχουν κολακευτική εφαρμογή που μας βολεύει ιδιαίτερα σε δείπνο, brunch  και σε πάρτι – όπου δηλαδή τα στενά και άβολα ρούχα δεν αποτελούν επιλογή.

Όποια επιθυμεί να βρει το προσωπικό της στιλ δεν θα πρέπει να αγοράζει συνεχώς καινούρια ρούχα μέχρι να ξεχειλίσει η ντουλάπα της. Ας αντιμετωπίζει τις νέες τάσεις προσεκτικά, ας ξεδιαλέγει συχνά όσα δε φοράει και ας καθορίσει τα αντιπροσωπευτικά για τον εαυτό της ρούχα που αναδεικνύουν το στιλ και την εμφάνιση της. Κατά κάποιο τρόπο το σήμα κατατεθέν της που της ταιριάζει τέλεια. Σίγουρα η κάθε μία από εμάς έχει το δικό της…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.