Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Η διάγνωσή μας: Τα Doctor Bags γίνονται η νέα τάση του φθινοπώρου

-3

Pillow Bags, Croissant Bags… οι σχεδιαστές ευχαρίστως εμπνέονται από την καθημερινότητα. Η νέα τάση στις τσάντες; Τα Doctor Bags. Το φετινό φθινόπωρο οι τετραγωνισμένες τσάντες με μονό χερούλι είναι στο επίκεντρο της μόδας και θυμίζουν τις ευρύχωρες τσάντες που κρατούσαν ανέκαθεν οι γιατροί. Οι συγκεκριμένες τσάντες βέβαια έχουν τα φόντα  να εξελιχθούν σε κλασική επιλογή, γιατί είναι τόσο απλές και κομψές που ταιριάζουν με κάθε εμφάνιση, σε κάθε περίσταση και κάθε ώρα της ημέρας.

Doctor Bags – οι trendy τσάντες το φθινόπωρο

Εκτός από την trendy ύπαρξή τους και τη δυναμική να γίνουν κλασικές, για τις εν λόγω τσάντες ισχύει κυρίως ένα πράγμα: είναι πρακτικές. Μπορούμε να χωρέσουμε σ’ αυτές όλα όσα χρειαζόμαστε κατά τη διάρκεια της μέρας.

Κατασκευασμένες από σταθερό και ανθεκτικό δέρμα, οι Doctor Bags είναι μία επένδυση ζωής. Το απλό χερούλι συνήθως συμπληρώνεται από ένα λουρί για τον ώμο, που κάνει ακόμη πιο εύκολη στη χρήση την τσάντα: κρατημένη άνετα στο χέρι, κομψά κρεμασμένη στον αγκώνα ή περασμένη σταυρωτά στους ώμους για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.

Σημειώστε ότι οι doctor bags δεν πρέπει απαραίτητα να είναι μεγάλες – είναι μοδάτες και σε medium ή small μέγεθος… απλά εκεί δε χωράει μέσα όλο το νοικοκυριό μας…

Ακριβώς επειδή οι μοδάτες τσάντες που παραπέμπουν σε γιατρό είναι απλές και κλασικές, δένουν με κάθε είδους εμφάνιση. Ταιριάζουν με διαχρονικές, απλές εμφανίσεις που παραχωρούν στην τσάντα τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Ειδικά τώρα το φθινόπωρο συμπληρώνουν ιδανικά εμφανίσεις σε γήινους και σκούρους χρωματισμούς. Εξίσου ενδιαφέρουσες όμως είναι και με σπορ εμφανίσεις όπου κάνουν μία ευχάριστη ανατροπή.

-6270-ΠΟΥΡΟ-2
Υπέροχη ορθογώνια πούρο τσάντα.
ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ: https://www.myidee.gr/index.php/product/ts-6270-poyro/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.