Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Ας ξανασυζητήσουμε για τα Jeggings: Είναι το τζιν κολάν μόδα ξανά;

cover-2-1
  • Τα Jeggings, δηλαδή τα κολάν από τζιν ύφασμα θα μπορούσαν να γίνουν μόδα ξανά
  • Τα τζιν με μεγάλη ελαστικότητα υπόσχονται άνεση και χωράνε σε όλες τις γυναίκες
  • Ήταν μόδα ξανά πριν δέκα χρόνια

Η διαμάχη για το αν το τζιν κολάν είναι παντελόνι ή τελικά μόνο ένα κολάν που δε δικαιούται τον τίτλο του παντελονιού καλά κρατεί. Το υβρίδο μεταξύ τζιν και κολάν υπήρξε μία εφεύρεση της προηγούμενη δεκαετίας, όταν ξαφνικά τα τζιν έγιναν πολύ ελαστικά (ειδικά στο ζωνάρι). Σας κολάν που μοιάζει με την  αλλά είναι πολύ πιο άνετο. Γοητευτικά στενό όπως ένα skinny τζιν που μπορεί όμως να φορεθεί και μέρες που χρειαζόμαστε παραπάνω άνεση στο τζιν. Γενικά δηλαδή πολύ πρακτικό και όμως χλευάζεται στο χώρο της μόδας.

Το τζιν συναντά το κολάν: Έχουν τα Jeggings τη δυναμική να γίνουν μόδα;

Τις εποχές που το loungewear και το κολάν κατέχουν υψηλή θέση στη γκαρνταρόμπα μας με τα δίκα μας αναρωτιόμαστε αν το τζιν κολάν ζει ένα comeback. Εξάλλου, το skinny jeans είναι μία από τις πιο trendy προτάσεις σε τζιν το φετινό φθινόπωρο… ένα κουμπί περισσότερο ή λιγότερο κάνει κάποια ουσιαστική διαφορά;

Εκ των πραγμάτων, δεν υπάρχει αντίρρηση στα τζιν με μεγάλη ελαστικότητα, εξάλλου πολλές από μας δουλεύουν ακόμη ή ξανά από το σπίτι και επιθυμούν την άνεση. Ταυτόχρονα ένα τζιν – πραγματικό ή σε όψη τζιν – καταφέρνει να δημιουργήσει μία αίσθηση ότι είμαστε ντυμένες για δουλειά, πράγμα σημαντικό σε μεγάλη περίοδο δουλειάς από τον καναπέ η το τραπέζι της κουζίνας. Το σκεπτικό του τζιν κολάν δηλαδή δεν μπορεί να είναι τελείως προς λάθος κατεύθυνση.

Το σημείο προστριβών λοιπόν θα μπορούσε να συνοψιστεί μόνο στο ζωνάρι του μη-παντελονιού. Γιατί η διαφορά μεταξύ τζιν και τζιν κολάν είναι ότι απουσιάζει ένα σταθερό ζωνάρι με κουμπί, που αποκαλύπτει ότι είναι ένα ψευτο-τζιν. Ποιον όμως ενοχλεί αυτό, όταν τα κολάν φοριούνται πλέον χωρίς πρόβλημα και σε περιστάσεις εκτός γυμναστηρίου; Ε, τώρα!

FB-ΠΑ-3260-1
Τζιν παντελόνι στενή γραμμή με διακοσμητικά ξεβαμμένα σχέδια και charm με γουνάκι!
ΔΕΣ ΤΟ ΕΔΩ: https://www.myidee.gr/index.php/product/pa-3260-tzin/

Τζιν με άνεση, έτσι πρέπει να μοιάζει το τζιν κολάν το 2020 για να είναι μόδα

Στο πάντρεμα τζιν και κολάν της προηγούμενης δεκαετίας υπήρχε ένας σημαντικός περιορισμός . Αφού δεν θεωρούνταν κανονικό παντελόνι έπρεπε να κρύβει κανείς επιμελώς το ζωνάρι και τα οπίσθια. Βολικό ελαστικό τζιν: ναι, όμως δεν επιτρεπόταν να αποκαλυφθεί η πραγματική ιδιότητα του κολάν.

Αν αυτή η αντίρρηση θα παραμείνει επίκαιρη το 2020, τη χρονιά της άνεσης σε όλους τους τομείς, είναι από τη μία θέμα γούστου, από την άλλη θέμα στιλ, γιατί πλέον υπάρχουν «πραγματικά» τζιν με ζωνάρι, φερμουάρ και κουμπί που έχουν τόσο μεγάλη ελαστικότητα που είναι εξίσου άνετα με τα κολάν. Ίσως λοιπόν πρέπει απλά να επαναδιαπραγματευτούμε τους όρους και να αποδεχτούμε το jeggings ως κανονικό τζιν παντελόνι.

Αν λοιπόν μιλάμε για ένα άνετο τζιν, που μπορεί να σταθεί στην καθημερινότητα μεταξύ home-officeψώνια και σπάνιες εξόδους για δείπνο, που χωράει σε όλες τις γυναίκες, τότε μπορούμε να πούμε: Αυτό το ΤΖΙΝ, όπως και αν το ονομάζουμε, έχει σίγουρα τα φόντα να γίνει μόδα γιατί ομορφαίνει και το styling και τη ζωή μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.