Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Τα 5 λάθη του styling που δε θα έκανε ποτέ μία Γαλλίδα

cover-1-2

Αν υπάρχει μία ομάδα γυναικών που είναι σίγουρες για το στιλ τους, αυτές είναι οι Γαλλίδες. Μάταια αναζητά κανείς μικρά ολισθήματα μόδας σ’ αυτές, γιατί κάνουν μεγάλο γύρω μακριά από τα ακόλουθα πέντε λάθη του styling.

Σε θέματα μόδας δεν υπάρχουν πολλοί που θα μπορούσαν να διδάξουν τις Γαλλίδες. Ο λόγος της σιγουριάς τους στο στιλ; Οι Γαλλίδες fashionistas δε ρισκάρουν με τις εμφανίσεις του. Προτιμούν να παίζουν σύμφωνα με τους δικούς τους κανόνες μόδας κα ινα παραμείνουν πιστές στον εαυτό τους.

Εκ του ασφαλούς

Έχετε δει καμία φορά παλιές σας φωτογραφίες διερωτώμενες πως ήτνα δυνατό να ντυθείτε έτσι; Απ’ ότι φαίνεται είναι κάτι που σπάνια συμβαίνει στις Γαλλίδες. Για να αποφύγουν τις κακοτοπιές, προτιμούν να αποφεύγουν τα εξής πέντε λάθη και μεταξύ μας είναι πολύ έξυπνο!

1. Δεν ακολουθούν κάθε νέα τάση. Βρίσκουν το προσωπικό τους στιλ και επιμένουν σ’ αυτό αντί να παρασέρνονται από το ρεύμα της εποχής. Μη τις ρωτάτε για τάσεις της μόδας. Αγοράζουν ρούχα που τις κολακεύουν κα ιτις κάνουν να αισθάνονται όμορφες.

2. Δε φανερώνουν τα λογότυπα. Γενικά αποφεύγουν να επιδεικνύουν ποιας εταιρείας ρούχα φοράνε κάθε φορά. Περισσότερο τις ενδιαφέρει το look παρά το label του ρούχου.

-31-1353-CAMEL-7-1
Ήρθαν για να κλέψουν τις εντυπώσεις, κάνοντάς σε να νιώθεις όμορφα όποτε τις φοράς! Με ελαφρά υπερυψωμένο τακούνι και τρακτερωτή σόλα για άνετο και σταθερό περπάτημα! ?

ΔΕΣ ΤΕΣ ΕΔΩ: https://bit.ly/32DaE6R

3. Δε φοράνε ρούχα που δε στρώνουν καλά. Είναι θα λέγαμε έως και υποχόνδρια επιλεκτικές  σε θέματα μεγέθους και γραμμής των ρούχων. Ότι δε στρώνει τέλεια, απλά δε το αγοράζουν.

4. Λένε όχι στην υπερβολή στα αξεσουάρ. Χρησιμοποιούν τα πάσης φύσεως αξεσουάρ με πολύ διακριτικό τρόπο. Ενστερνίζονται απόλυτα τον κανόνα: Το λιγότερο είναι και περισσότερο! Δε θα τις δείτε ποτέ να φορούν περισσότερα από τρία αξεσουάρ ταυτόχρονα.

5. Υπερβολικά ψηλά τακούνια; Ποτέ! Άδικά θα αναζητήσετε ψηλά ως τον ουρανό high heels στις επιδείξεις της Chanel αλλά και στις ντουλάπες των Γαλλίδων. Καμία πιθανότητα για άτσαλο περπάτημα, η εντύπωση που δίνουν πρέπει να φανερώνει άνεση και όχι κόπο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.