Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Επειδή οι μπότες κατά το lockdown κάνουν διάλειμμα, δείτε τις απαλές παντόφλες με γούνα προβάτου

coer-7

Παρακαλώ κουκουλωθείτε: Οι παντόφλες με γούνα προβάτου μας γλυκαίνουν την περίοδο στο σπίτι – ειδικά αν είναι τόσο σικ όσο οι Choo Slippers της Jimmy Choo.

  • Και οι παντόφλες μπορούν να είναι σικ
  • Φέτος το χειμώνα ισχύει ότι οι παντόφλες πρέπει να είναι ιδιαίτερα απαλές – κατά προτίμηση με γούνα  προβάτου
  • Λούτρινες παντόφλες: τα ομορφότερα μοντέλα

Παντού και πάντα μετράνε οι εσωτερικές αξίες – θα λέγαμε μάλιστα ότι συνήθως έχουν βαρύνουσα σημασία. Για το λόγο αυτό αφιερώνουμε το άρθρο αυτό στις τόσο σημαντικές και όμως αρκετά παραμελημένες στο χώρο της μόδας παντόφλες για το σπίτι. Φέτος λοιπόν με επένδυση από γούνα προβάτου γίνονται σοβαρές αντίζηλοι για τις μπότες, που με το lockdown έτσι και αλλιώς τις αφήνουμε συχνά στη ντουλάπα. Γιατί; Γιατί εκτός του ότι είναι  ιδιαίτερα απαλές, εκτός του ότι κρατούν τα πόδια μας υπέροχα ζεστά επιπλέον έλαβαν από την Jimmy Choo και συναφείς ένα μοδάτο up-date, που βλέπεται και για να είμαστε ειλικρινείς είναι μάλλον κρίμα να μη βγάζουμε πότε πότε τις παντόφλες αυτές καμιά βόλτα και έξω από το σπίτι.

-35-5197-CAMEL-7-2
-35-5197-CAMEL-7-2

Δε θα τις αποχωριστούμε γρήγορα: Οι αφράτες παντόφλες με επένδυση από γούνα προβάτου αντικαθιστούν τις μπότες

Ακόμη και αν η ακτίνα μέσα στην οποία κινούμαστε με τις παντόφλες συνήθως δεν ξεπερνά τον χώρο μεταξύ καναπέ και ψυγείου, οι λούτρινες παντόφλες εξασφαλίζουν για μία ιδιαίτερη αίσθηση άνεσης και κατ’ επέκταση και αυτοπεποίθησης. Ίσως λοιπόν επιτρέψουμε πιο συχνά στο εαυτό μας να εμφανιστεί με παντόφλες στο διάδρομο της οικοδομής ή και στο γραμματοκιβώτιο. Γιατί χάρη στην απομίμηση γούνας ή τη γούνα προβάτου περπατάμε σαν πάνω σε σύννεφα και εμφανισιακά εννοείται ότι αρέσουν. Ας τολμήσει κάποιος να ισχυριστεί ότι στο home-office δε φροντίζουμε για μία σικ εμφάνιση…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *