Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Mid Rise Jeans: Μία τάση που ταιριάζει με τα πλεκτά

cover-2-1

Τα μεσαίου ύψους ζωνάρια στα τζιν δημιουργούν ενδιαφέροντα σύνολα με πλεκτά

  • Τα mid rise jeans είναι κλασικά και βολικά
  • Το μέτριου ύψους ζωνάρι αντικαθιστά τα high waist jeans
  • Σε συνδυασμό με πλεκτά πουλόβερ δημιουργούν όμορφη σιλουέτα

Μετά από μία μακρά περίοδο αποκλειστικά high waist παντελονιών, τα πράγματα γίνονται ξανά κάπως πιο «μέτρια», όχι όμως και πιο βαρετά. Γιατί τα τζιν με ζωνάρι σε μεσαίο ύψος αντικαθιστούν τώρα τα πολύ ψηλόμεσα ως μία πιο βολική αλλά εξίσου κλασική εναλλακτική. Και έχουμε να σημειώσουμε ότι τα συγκεκριμένα τζιν ταιριάζουν το χειμώνα τέλεια με τα πλεκτά μας.

-8755-ΚΟΚΚΙΝΟ-6-2
Μοναδικά χρώματα, μοναδική υφή, μοναδική ποιότητα στο ζιβάγκο που θα αγαπήσεις να φοράς αυτόν αλλά και πολλούς ακόμα χειμώνες! ?

Καλύπτει έως και XL!

Τιμούλα ΕΔΩ: http://bit.ly/38aVNCR

Ένας συνδυασμός στον οποίο ποντάρουμε το χειμώνα: Πλεκτό + Mid Rise Jeans

Γιατί; Γιατί το τζιν με μεσαίου ύψους ζωνάρι και το πλεκτό είναι ισάξιοι σύντροφοι στο styling. Το πλεκτό δεν υπάρχει ανάγκη να κρυφτεί-χαθεί μέσα από το ζωνάρι του τζιν αλλά ούτε και το απαλό oversized πουλόβερ κρύβει πολλά από τη γραμμή ενός mid rise τζιν. Εξάλλου θα ήταν κρίμα, αφού το εν λόγω τζιν πραγματικά κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα με την κάπως πιο χαλαρή εφαρμογή τους δείχνουν πιο επίπεδη την κοιλιά και πιο λεπτά τα πόδια.

Όποια λοιπόν έχει βρει το τέλειο τζιν με ζωνάρι σε μέτριο ύψος που δεν πιέζει στην κοιλιά αλλά ούτε κάθεται υπερβολικά χαλαρά (έχει κοινώς την τέλεια εφαρμογή) μπορεί να αφεθεί στην απόλυτη αρμονία συνύπαρξης πλεκτών και τζιν. Επιτρέπεται ότι μας αρέσει: Τα μονόχρωμα look αποτελούν εξίσου εντυπωσιακά outfit όπως και αυτά με αντιθέσεις σκούρου τζιν και ανοιχτόχρωμου πλεκτού ή και το αντίθετο βέβαια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.