Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Καφέ με μαύρο: Μία influencer μας παρουσιάζει πως τα δύο χρώματα γίνονται μόδα το χειμώνα

COVER-2

Οι κανόνες υπάρχουν για να τους καταπατάμε… τουλάχιστον σε θέματα μόδας. Γιατί όποιος κάνει την επανάστασή του ενάντια στο κατεστημένο με τσάντες, ρούχα, αξεσουάρ κτλ δε βλάπτει  άλλους ανθρώπους. Μόνη εξαίρεση αν η εμφάνιση είναι τόσο έντονη και παρατραβηγμένη που να πονάει τα μάτια…

Αυτή η πρόταση λοιπόν δεν εντάσσεται σ’ αυτή την κατηγορία, δε μπορεί κανείς να την πει ούτε έντονη ούτε παρατραβηγμένη. Πρόκειται για διακριτικά χρώματα, το μάυρο και το καφέ. Και τα δύο είναι χρώματα που αποθεώνονται ιδιαίτερα το χειμώνα από τους οπαδούς της διακριτικής εμφάνισης. Μόνο που μέχρι πρόσφατα ίσχυε ότι δε  τα φοράμε μαζί αλλά πάντα χωριστά γιατί δε ταιριάζουν μεταξύ τους.

Το ότι αυτός ο κανόνας είναι χαζός, μας το αποδεικνύει η influencer Stephanie Broek που συνδυάζει καφέ με μαύρο και μετατρέπει τα δύο χρώματα σε χειμερινή τάση με ένα απλό τρικ.

Χειμερινή μόδα: πως ταιριάζουν μαύρο και καφέ σύμφωνα με influencer

Ο ισχυρισμός ότι το καφέ δε ταιριάζει με το μαύρο δεν είναι τελείως αστήρικτος. Το καφέ, ως γήινο χρώμα είναι θερμή απόχρωση, σε αντίθεση το μαύρο είναι περισσότερο ψυχρό χρώμα. επιπλέον λέγεται ότι ο συνδυασμός των δύο δημιουργεί μία εικόνα μουντή, μονότονη και επομένως και βαρετή. Η εμφάνιση της influencer Stephanie Broek βέβαια κάθε άλλο παρά πληκτική είναι. Ας τη δούμε όμως…

-8775-ΜΠΛΕ-6
Δύο τάσεις σε μία! Matching loungewear πλεκτό V εξαιρετικής αίσθησης και υφής, για όλες τις φίλες μου που θέλουν στίλ και άνεση ταυτόχρονα! Γίνεται σετ με το ΠΑ-3445. Καλύπτει έως και XL?

Τιμούλα ΕΔΩ: http://bit.ly/3nuUyF0

Δείτε πως μαύρο και καφέ γίνονται η ιδανική χειμερινή μόδα

Ένας λόγος της ιδιοφυίας της μοδάτης εμφάνισης είναι η ανάμειξη μαύρου και καφέ με πολλές διαφορετικές υφές και υλικά. Συνδυάζει μία μαύρη φούστα σε γυαλιστερή μεταξωτή όψη, ενώ οι καφέ kitten heel μπότες της είναι από απλό λείο δέρμα. Σε αντίθεση η τσάντα της είναι από κροκό δέρμα, γεγονός που κάνει πιο ανάλαφρη την όλη εμφάνιση. Highlight της εμφάνισής της είναι το πουλόβερ που διαλύει κάθε αμφιβολία για το ταίριασμα μαύρου και καφέ. Επιλέγει ένα oversized χοντροπλεγμένο πουλόβερ με γυριστό γιακά σε –κρατηθείτε- σκούρο μπλε χρώμα.

Το ιδιοφυές του θέματος; Το σκούρο μπλε, αναλόγως των συνδυασμών πότε φαίνεται πιο ψυχρό και πότε πιο θερμό σαν χρώμα, είναι η ιδανική χρωματική γέφυρα μεταξύ του ζεστού καφέ και του ψυχρού μαύρου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.