Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Νέα από την εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης.

cover-1-3

 Μήπως παλιά όλα ήταν καλύτερα; Σε εποχές πανδημίας κορονοϊού, είναι μία εύλογη ερώτηση που θέτουν όλοι στον εαυτό τους. Ο σχεδιαστής Jason Wu στη νέα του κολεξιόν είναι νοσταλγικός και θυμίζει με τις δημιουργίες του τη λάμψη της δεκαετίας του 50.

Jason Wu: Μήπως είναι ξανά ΙΝ τα pop art prints;

Η εβδομάδα μόδας της Νέας Υόρκης φέρει όπως και πολλοί άλλοι τομείς το στίγμα της πανδημίας του κορονοϊού. Πολλές επιδείξεις μεταφέρονται σε εικονικούς χώρους και μεγάλοι σχεδιαστές όπως οι Ralph Lauren και Μarc Jacobs δε συμμετέχουν καθόλου. Την έναρξη της εβδομάδας μόδας έκανε ο Jason Wu στις 14 Φεβρουαρίου 2021 –  για τους fashionistas το καλύτερο δώρο για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Οι δημιουργίες του δε θα λέγαμε ότι είναι πολύχρωμες ή έντονες, γι΄αυτό και ένα print  κεντρίζει το ενδιαφέρον μας.

Το μπουκάλι της Cola αποτελεί το σημείο εκκίνησης της κολεξιόν του και στοχεύει στο να θυμίσει τις παλιές ανάλαφρες μέρες. Ήδη ο Andy Warhol με τα πολύχρωμα pop art prints που τον χαρακτήριζαν γνώρισε μεγάλη επιτυχία τη δεκαετία του 50, γιατί λοιπόν να μην αναβιώσουμε τα  χαρούμενα  print; Κατά τη γνώμη μας τα pop art prints  σε μικρές δόσεις φανερώνουν πολύ στιλ, σε πλήρη εμφάνιση όμως σίγουρα είναι υπερβολή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.