Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Τα τζιν μπουφάν της άνοιξης 2021 – ποια είναι μόδα;

cover-8

Άνοιξη χωρίς τζιν μπουφάν; Ούτε το 2021 δεν αποτελεί επιλογή μια τέτοια περίπτωση, οπότε σας παρουσιάζουμε τα μοδάτα και τα κάπως ξεπερασμένα για να είστε απόλυτα ενημερωμένες

  • Τα τζιν μπουφάν της μόδας άνοιξη 2021: μαύρα, cropped και μεσάτα τζιν μπουφάν
  • Τα μοντέλα που δε θα φορεθούν φέτος: λευκά, oversized και bomber τζιν μπουφάν

Οι συνεχείς εκπλήξεις τον τελευταίο χρόνο είναι σε καθημερινή διάταξη – έτσι έχουμε συνηθίσει την ευελιξία στην καθημερινότητά μας. Η μέρα κυλάει διαφορετικά απ΄ότι σχεδιάζαμε; Κανένα πρόβλημα. Τα σχέδια μας ναυαγούν; Σχεδόν το περιμέναμε. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς λίγη σιγουριά σε όλο αυτό τον αυτοσχεδιασμό από μέρα σε μέρα δε βλάπτει. Ευτυχώς λοιπόν που μπορούμε να ποντάρουμε πάντα  στη μόδα και στο ότι οι προγνώσεις μας αποκαλύπτουν εγκαίρως με ποια τζιν μπουφάν θα είμαστε καλοντυμένες την άνοιξη που έρχεται και ποια καλύτερα να αποφύγουμε.

Τα τρία τζιν μπουφάν της άνοιξης 2021 και τα τρία ξεπερασμένα…

ΙΝ: μαύρα τζιν μπουφάν, OUT: λευκά τζιν μπουφάν

Το μαύρο φέτος θα το δούμε στην καλύτερη περίπτωση στα νέα τζιν μπουφάν, αφού εδώ το χρώμα δεν τονίζει την απαισιοδοξία. Πολύ περισσότερο εκφράζει την ανάγκη να προσδώσουμε κάποια κομψότητα στο κατά τα άλλα ανθεκτικό και άνετο υλικό τους. Μεγάλη επιτυχία! Τα μαύρα τζιν μπουφάν φέτος την άνοιξη αντικαθιστούν ακόμη και το μπλέιζερ και φοριούνται τόσο με casual όσο και με elegant συνδυασμούς.

Αυτή την προσαρμοστικότητα δεν την έχουν βέβαια όλα τα τζιν μπουφάν – έτσι τα λευκά μοντέλα το 2021 δεν είναι επίκαιρα μιας και η αντίθεση που δημιουργούν είναι πολύ έντονη και το χρώμα πολύ κρύο.

ΙΝ: cropped ζην μπουφάν, OUT: oversized τζιν μπουφάν

Κατά τους κορονοϊο-καθοριζόμενους μήνες έχουμε κρυφτεί περισσότερο από αρκετά από άποψη μόδας. Καιρός τώρα να κάνουμε οικονομία στο ύφασμα και να αντικαταστήσουμε το oversized τζιν μπουφάν με την cropped εκδοχή του. Με αυτή την τάση μπορούμε από τη μία να χαρούμε χαλαρές γραμμές και από την άλλη να νιώθουμε σίγουρες ότι αφήνουμε να φανεί το σώμα μας.

Το cropped τζιν μπουφάν όχι μόνο είναι μία ευχάριστη εναλλακτική του oversized – που την άνοιξη 2021 θα μας θύμιζε πολύ το παπλωματάκι που σκεπαζόμασταν όλο το χειμώνα πάνω στον καναπέ- αλλά κυρίως εξασφαλίζει το τέλειο styling για ψηλόμεσα παντελόνια και πλεκτά σουτιέν μπουστάκια.

ΙΝ: μεσάτα τζιν μπουφάν, OUT: Bomber τζιν μπουφάν

Στον τονισμό της μέσης το 2021 δυσκολευόμαστε μετά από όλο αυτό το άνετο, χαλαρό και κατά κύριο λόγο loungewear. Περί τίνος πρόκειται; Γιατί να το επιλέξουμε; Αξίζει πάντως να ξεπεράσουμε τους ενδοιασμούς μας, γιατί τα μεσάτα τζιν μπουφάν αποτελούν ένα πρώτο βήμα επιστροφής στο στιλ που είχαμε προ κορονοϊου. Συνδυάζουν άριστα ένα πολύ θηλυκό κόψιμο με ένα τόσο τραχύ υλικό . Μην αμφιβάλετε καθόλου, παραδειγματιστείτε από ένα πανέμορφο δείγμα μεσάτου τζιν μπουφάν του Tom Ford και πειστείτε για την αποτελεσματικότητα της μόδας αυτής.

Τα Bomber τζιν μπουφάν πάλι θυμίζουν με το κόψιμό τους έντονα την πανταχού παρούσα ( και μπουχτισμένη πια) αθλητική φόρμα. Γι’ αυτό δίνουμε ρεπό στο μοντέλο αυτό και θα το βγάλουμε ξανά από τη ντουλάπα μόνο όταν η πανδημία θα ανήκει στην ιστορία… ελπίζουμε δηλαδή να το φορέσουμε ξανά την άνοιξη 2022…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.