Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Πως φοράμε τα Sneaker την άνοιξη 2021 για να είναι μόδα

cover-7-1

Τώρα, που λιώνει και το τελευταίο μάλλον χιόνι για φέτος και ο ήλιος βρίσκει το δρόμο του ανάμεσα στα σύννεφα μπορούμε σιγά σιγά να επανεμφανίσουμε τα αγαπημένα μας sneaker. Τα άνετα παπούτσια που στις πρόσφατες υπό του μηδενός θερμοκρασίες έπρεπε να κάνουν μία παύση, εννοείται ότι θα φοριούνται συνεχώς και το 2021.

Φέτος στο προσκήνιο έρχεται ένα ιδιαίτερο styling. Γιατί τα sneaker δεν είναι απλά sneaker: μπορούν να συνδυαστούν με χίλιους δυο τρόπους. Ένας συγκεκριμένος από αυτούς είναι πολύ στη μόδα τη φετινή άνοιξη. Η λέξη κλειδί είναι οι κάλτσες…

Μόδα με sneaker: Ο ασυνήθιστος συνδυασμός που είναι επίκαιρος την άνοιξη

Αν και η άνοιξη είναι προ των πυλών, δε θα μιλούσαμε ακόμη για ζέστη. Έτσι λοιπόν τα πόδια μας πρέπει να είναι καλά προστατευμένα μέσα στα sneakers. Η μόδα και εδώ σπεύδει για βοήθεια… Αντί να συνδυάσουμε τα sneaker με αδιάφορα κοντά καλτσάκια που κρύβονται μέσα στο παπούτσι, φέτος οι κάλτσες μπορούν να κάνουν την εμφάνισή τους. Μάλιστα θα λέγαμε ότι επιβάλλεται να φαίνονται γιατί είναι πολύ cool όταν έχουν το ίδιο χρώμα με τα sneaker ή τα σχέδιά τους.

Ο συνδυασμό αθλητικής κάλτσας και sneaker  βρίσκει απήχηση εδώ και αρκετό καιρό. Γιατί λοιπόν να μην υιοθετήσουμε τον χρωματικό τόνο των sneaker  και στις κάλτσες; Οι fashionistas μας δείχνουν με τις εμφανίσεις τους πόσο ωραία δείχνει το σύνολο και μάλιστα η μόδα αυτή είναι πολύπλευρη και φοριέται με φούστες, φορέματα, μακριά παντελόνια και τζιν. Το σημαντικότερο είναι να μένουν ζεστά τα ποδαράκια μας!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.