Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μία τολμηρή τάση στη μόδα: Σοβαρά τώρα φοράμε κάποιο total denim outfit;

cover-4-3
  • Μοντέλα όπως η Lena Gercke κάνουν ξανά μόδα την total  τζιν εμφάνιση για την άνοιξη 2021
  • Ξανά απόλυτα cool: Ίσιο  τζιν με  τζιν μπουφάν – κατά το παράδειγμα διάσημων μοντέλων
  • Η πάλαι ποτέ trash τάση γίνεται επίκαιρη την άνοιξη 2021

Το  τζιν θεωρείται γερό χαρτί στη μόδα, ένα styling  που έχει καθιερωθεί και που αρκεί από μόνο του. Ο σχεδιαστή Yves Saint Laurent εξάλλου συνόψισε με μία φράση: «Τα  τζιν έχουν εκφραστικότητα, μετριοφροσύνη, σεξαπήλ  και απλότητα, ότι δηλαδή ευελπιστώ να έχουν τα ρούχα μου.» Το ίδιο μοιάζει να εκφράζει και κάποια μοντέλα την άνοιξη 2021 και επαναφέρουν τη μόδα;  τζιν με  τζιν. Μήπως είναι υπερβολή; Ίσως. Μήπως είναι trash; Σε καμία περίπτωση! Με πρωτοπόρους τα μοντέλα βλέπουμε την αίσθση που προκαλεί η συγκεκριμένη τάση. Μία εμφάνιση αποκλειστικά με την αποτελεί statement δήλωση. Που αξίζει γιατί τη φετινή άνοιξη εκφράζει μία ανεπτυγμένη αίσθηση του στιλ.

Πως θα φορέσουμε  τζιν με  τζιν την άνοιξη

Χαρακτηριστικό παράδειγμα για την τάση που εξετάζουμε είναι η νέα συλλογή της Le Ger , η ετικέτα του μοντέλου Lena Gercke που πείθει ότι αξίζει να δώσουμε μία ευκαιρία σε συνδυασμούς  τζιν με  τζιν. Μπορεί να ξυπνούν μνήμες δεκαετίας του 90, είναι όμως καλή επιλογή και για την άνοιξη 2021 καθώς χάρη στις άνετες γραμμές και τους διακριτικούς χρωματισμούς το denim outfit εκπέμπει ηρεμία αλλά και στιλ.

Το μοντέλο λοιπόν επιλέγει για το ψηλόμεσο  τζιν παντελόνι ένα oversized  τζιν μπουφάν σε στιλ πουκάμισου και θέτει τα όρια της μοδάτης τάσης. Τα επιμέρους ρούχα θα πρέπει να έχουν χαρακτήρα, να είναι μίνιμαλ και να εκφράζουν άνεση. Μόνο έτσι μπορούν να συνυπάρξουν σε total look.

Τα  τζιν ποτέ δεν είναι υπεραρκετά. Φορέστε ένα ολοκληρωτικό  τζιν outfit

Όπως ξεκαθαρίσαμε από την αρχή, μία total denim εμφάνιση δεν θεωρείται πλέον trash αν μάλιστα επιλέξει κανείς να συνδυάσει τα σωστά κομμάτια  γίνεται μόδα την άνοιξη 2021. Εννοείται λοιπόν ότι η προτίμησή μας πέφτει σε  τζιν παντελόνια σε άνετη γραμμή και oversized μπουφάν που συμπληρώνουν το ανθεκτικό ντένιμ υλικό. Η Lena Gercke επιλέγει ένα κοντό μπουφάν με εξωτερικές τσέπες που θυμίζει πουκάμισο και το φοράει με ένα straight leg  τζιν. Σημαντικό για να πετύχουμε ένα αρμονικό σύνολο είναι να ταιριάζουν χρώμα και υφή. Για να δημιουργήσουμε μία διακριτική αντίθεση μπορούμε για παράδειγμα να φορέσουμε ένα λευκό t-shirt ή ένα μαύρο ζιβάγκο μέσα από το μπουφάν, έτσι μας φαίνεται πιο οικεία η υπερβολική ντένιμ ανοιξιάτικη εμφάνιση και την προσεγγίζουμε σιγά σιγά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.