Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Καλωσορίζουμε ξανά τα print shirts που κάνουν cool κάθε μας εμφάνιση

cover-7-3

Νιάου! Η Miu Miu αφιερώνει μία ολόκληρη σειρά από print shirts στις πιο διάσημες γάτες της ποπ κουλτούρας.

  • Η νέα – παλιά τάση για άνοιξη και καλοκαίρι; Τα print shirts!
  • Τα τυπωμένα μπλουζάκια γίνονται ξανά επίκαιρα.
  • Πως τα συνδυάζουμε με σιγουριά και στιλ;

 Ο κόσμος μας είναι πολύ σοβαρός από μόνος του, δε χρειάζεται να είναι και τα ρούχα μας! Σε εποχές που γενικά δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να δούμε, ένα μπλουζάκι μπορεί να μετατραπεί σε κινούμενη γκαλερί για prints που μας φτιάχνουν τη διάθεση. Τα τυπωμένα μπλουζάκια ποτέ δεν απουσίασαν πλήρως, τον τελευταίο καιρό όμως δεν ήταν και κάτω από το φως των προβολέων… Τώρα όμως ξανά βλέπουμε το ένα τέλειο print shirt  μετά το άλλο και δεν μπορούμε παρά να ακολουθήσουμε και εμείς τη μόδα για άνοιξη και καλοκαίρι.

Print Shirts – γιατί τα ερωτευόμαστε ξανά από την αρχή;

Συχνά νιώθουμε την ανάγκη να αφήσουμε το μπλουζάκι μας να μιλήσει για μας. Κάποιες φορές αποκάλυπτε τις μουσικές μας προτιμήσεις, τη δεκαετία του 90  έκανε δηλώσεις που οι ίδιες δε θα τολμούσαμε να κάνουμε δημοσίως, ενώ διαρκώς πολλές από εμάς δηλώνουν την αφοσίωσή τους σε κάποια εταιρεία ρούχων με ένα μπλουζάκι όπου κυριαρχεί το λογότυπο κάποιου label.

Στο print shirt του σήμερα σημαντικό είναι το μοτίβο, όπως ένα έργο τέχνης σε κάποιον καμβά. Τα πιο επίκαιρα είναι κατά κανόνα λευκά ή σε άλλο ουδέτερο χρώμα και έχουν στο κέντρο ένα συνήθως ορθογώνιο μοτίβο. Αποστολή του τυπωμένου shirt είναι να φτιάχνει τη διάθεση τόσο αυτού που το φοράει όσο και όσων το βλέπουν. Συχνά μοιραζόμαστε με ένα τέτοιο μπλουζάκι τις φιγούρες κόμικς που λατρεύουμε, όμορφα τοπία ή χαριτωμένα ζωάκια. Η Miu Miu  όπως προείπαμε έβγαλε ολόκληρη σειρά με διάσημες γάτες – από τη γάτα που κρατούσε στην αγκαλιά ο Don Corleone στον «Νονό», στον Tom από τους Tom & Jerry έως τις γάτες με  ανθρώπινη φωνή Luna, Artemis και Diana του « Sailor Moon»

Μόδα print shirts: το ενισχυτικό για κάθε ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή εμφάνιση

Το εκπληκτικό στα print shirts είναι ότι ποτέ δεν ενηλικιώνονται! Έτσι αποτελούν ελιξίριο νεότητας για κάθε εμφάνιση. Θέλετε κάποιο παράδειγμα; Φανταστείτε ένα  tweed σύνολο συνδυασμένο με ένα χιουμοριστικό τυπωμένο shirt! Κάτι σαν αύρα φρεσκάδας που ανανεώνει το κλασικό συνολάκι… μία δόση ανάλαφρης διάθεσης που δεχόμαστε με χαρά… ένα κλείσιμο του ματιού σε μορφή ρούχου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.