Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Τρέλα για βανίλια! Το χρώμα που είναι η πρώτη επιλογή μας στις τσάντες την άνοιξη 2021

cover-9

Τη στιγμή που το χρώμα της βανίλιας είναι μόδα εδώ και καιρό στα ρούχα, την άνοιξη 2021 γίνεται επίκαιρο και στις τσάντες

  • Το κρεμ τη βανίλιας είναι το σημαντικότερο χρώμα στις τσάντες την άνοιξη 2021
  • Την τσάντα σε βανίλια τη φοράμε με μονόχρωμα look αλλά τη χρησιμοποιούμε και ως αντίθεση
  • Στο επίκεντρο είναι το χρώμα, μέγεθος και σχήμα τα επιλέγουμε ελεύθερα

Δε θα πούμε ΟΧΙ στη βανίλια την άνοιξη – ούτε στο παγωτό, ούτε στα ρούχα,  ούτε στις τσάντες. Πέρα όμως από τις επιταγές, σίγουρα δεν το επιθυμούμε κιόλας. Γιατί το απαλό κιτρινο-κρεμ χρώμα της βανίλιας έχει ενσωματωθεί τόσο διακριτικά στη μόδα που μας ενθουσιάζει πλέον και στις τσάντες.

Υπάρχουν τρεις λόγοι: Πρώτον η τσάντα σε απαλό κρεμ κίτρινο χρώμα είναι μία κλασική επιλογή που αξίζει την επένδυση που θα κάνουμε αγοράζοντάς την, αφού θα μας συνοδεύσει αρκετές σεζόν. Δεύτερον, μία τσάντα στο χρώμα αυτό αποτελεί μία ήσυχη προσθήκη στην εμφάνισή μας.  Και τρίτον, η τσάντα ήταν αυτό που έλειπε από την αποθέωση του total vanilla look στο σύνολό του.

Πως είναι οι επίκαιρες τσάντες στο χρώμα της βανίλιας

Ήταν απλά θέμα χρόνου να καθιερωθεί το χρώμα της βανίλιας και στις τσάντες. Εξάλλου τριγυρίζουμε τη συγκεκριμένη απόχρωση εδώ και καιρό με τα κρεμ και μπεζ κα ιτην έχουμε υιοθετήσει σε άλλους τομείς της μόδας. Πραγματικά χρειαζόμαστε μία προσεκτική ματιά για το trendy χρώμα, αφού μόνο με μία ήπια κίτρινη νότα το διακρίνει από τα υπόλοιπα πολύ απαλά γήινα χρώματα.

Λιγότερο απαιτητική είαι η επιλογή της σωστής τσάντας. Μόλις βρούμε τον κατάλληλο τόνο του χρώματος, έχουμε πλήρη ελευθερία σε θέματα μεγέθους και σχήματος. Ενώ τα μεσαίου μεγέθους μοντέλα της βανίλια τσάντας είναι κατάλληλα για την καθημερινότητα, μάλιστα μπορεί να είναι καλή ιδέα ακόμη και για το γραφείο, μπορούμε με μία shopperτσάντα να πάμε στην κυριολεξία για ψώνια. Για τα βράδυ και για πιο high καλέσματα σε δείπνο είναι όμορφα τα sloychy bags που χάρη στο χρώμα είναι διαχρονικές, χάρη στο σχήμα όμως ταυτόχρονα είναι πολύ ενδιαφέρουσες.

Μία μόδα, πολλές δυνατότητες: Πως θα φορέσουμε την κρεμ-κίτρινη τσάντα την άνοιξη;

Σε αντίθεση με άλλα χρώματα της μόδας, η βανίλια μπορεί να λειτουργήσει παντού. Με τη μορφή τσάντας εννοείται ότι ταιριάζει με μονόχρωμο look σε παρόμοια γήινα χρώματα. Στην περίπτωση αυτή το ενδιαφέρον κερδίζεται με τη χρήση διαφορετικών υλικών – σε συνδυασμό με τζην, πλεκτά και δερμάτινα η εν λόγω τσάντα στο χρώμα της βανίλιας αποκτά πολυτελή όψη. Μπορούμε να την αξιοποιήσουμε και ως αντίθεση και να τη φορέσουμε για παράδειγμα με κάποιο γκρι oversized κουστούμι. Εναλλακτικά πάλι την τονίζουμε επιδεικτικά συνδυάζοντάς την με ένα total κόκκινο δερμάτινο look – μπορεί να είναι κάπως τολμηρό, αξίζει όμως κάθε βλέμμα που θα κερδίσουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.