Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

4 τρόποι να καλύψετε όμορφα τα post-quarantine μπράτσα σας το καλοκαίρι

COVER-11

Πολλά curvy κορίτσια προβληματίζονται με τα μπράτσα τους το καλοκαίρι και προτιμούν συχνά να τα κρύβουν κάτω από μακριά μανίκια. Τέρμα! Σας αποκαλύπτουμε 4 τρόπους  για να προβάλετε τα μπράτσα σας ντυμένα όμορφα και αεράτα.

Τα μπράτσα σας δεν είναι από τα αγαπημένα σημεία του σώματός σας και θέλετε να τα καλύπτεται το καλοκαίρι; Με θερμοκρασίες άνω των 30 βαθμών και με λαμπερό ήλιο όμως τα μακριά μανίκια είναι ανυπόφορα. Μη διστάζετε να φορέσετε κοντά τοπ και t-shirt- απλά επιλέξτε τα σωστά. Σας ενημερώνουμε τι πρέπει να προσέξετε και κυρίως τι πρέπει να φορέσετε.

1. Το σωστό μήκος στο μανίκι

Τα πολύ κοντά μανίκια τραβούν την προσοχή στα μπράτσα σας. Όταν αυτό είναι κάτι που δεν επιθυμείτε, τότε πρέπει να προσέξετε το μήκος όταν επιλέγετε μπλουζάκια. Ιδανικά θα πρέπει το μανίκι να καλύπτει το μισό μπράτσο ή να φτάνει έως λίγο πάνω από τον αγκώνα. Επίσης θα πρέπει να είναι φαρδύ, να μη σας στενεύει και να κινείστε ελεύθερα χωρίς να προβάλλεται την «προβληματική» περιοχή με κάθε κίνηση.

2. Όχι πολύ στενά

Το παραπάνω δε σημαίνει ότι δεν πρέπει να φοράτε αμάνικα μπλουζάκια! Αν δε νιώθετε καλά με t-shirt το καλοκαίρι , τότε ποντάρετε σε αμάνικα με μεγάλο άνοιγμα στη μασχάλη. Έτσι το ύφασμα δε θα «κόβει» ώστε να τονίζει με μη κολακευτικό τρόπο τα μπράτσα. Βέβαια υπάρχει πάντα και η επιλογή των διάφανων και χυτών υφασμάτων στα μανίκια που κάνουν τα μπλουζάκια πολύ θηλυκά και επίσης απομακρύνουν την προσοχή από τα μπράτσα.

3. Αποπροσανατολίζουμε την προσοχή

Αν τα μπράτσα σας δεν σας αρέσουν, τότε τραβήξτε αλλού την προσοχή. Θα το πετύχετε εύκολα με βολάν και φρου φρου  στην περιοχή των ώμων και του μανικιού.  Τραβούν όλη την προσοχή και δεν κοιτάζει κανείς τα μπράτσα. Όμως τα φρου φρου καλά θα είναι να μην είναι βρίσκονται ακριβώς πάνω στις ραφές, ούτε και ακριβώς στους ώμους γιατί εύκολα προσθέτουν. Επίσης πολύ καλή επιλογή είναι τα έξωμα μπλουζάκια που οδηγούν τα βλέμματα στους ώμους, οι οποίοι γενικά μας αρέσουν.

4. Το σωστό σουτιέν

Ναι σωστά διαβάσατε. Και το σουτιέν μπορεί να καλύψει τα μπράτσα. Οι μασχάλες είναι από τα πιο σημαντικά σημεία να θέλετε να δείχνουν πιο λεπτά τα μπράτσα. Όταν φοράτε πολύ στενό σουτιέν ή σουτιέν με πολύ κοντές τιράντες, τότε αυτά σας κόβουν με αποτέλεσμα να τραβάτε τα βλέμματα ακριβώς εκεί που δεν πρέπει, πράγμα που δεν επιθυμεί καμία μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.