Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Η κολεξιόν ντεμπούτο της νέας διευθύντριας δημιουργικού των Swarovski φανερώνει μαγεία, καλή διάθεση και δυναμισμό

COVER-12

Η «Collection I» της νέας υπεύθυνης δημιουργικού των Swarovski Giovanna Engelbert  εκφράζει δυναμισμό – ένα συγκερασμό μαθηματικών και μαγείας. Κοιτάζοντας τη νέα κολεξιόν της Swarovski νιώθουμε είτε σα να έχουμε μεταφερθεί σε ένα κατάστημα ζαχαρωτών είτε σα να είμαστε σε κάποιο εργαστήριο φυσικής. Η πρώτη κολεξιόν της Giovanna Engelbert ξεχωρίζει με έντονα χρώματα και γεωμετρικές φόρμες αλλά και με διάφανα μεγάλα κρύσταλλα που εντυπωσιάζουν.

Η “Collection I”  της Swarovski εκφράζει δυναμισμό και καλή διάθεση

Το ντεμπούτο  είναι μία πραγματική statement σειρά κοσμημάτων, που εποχές όπως αυτές που διανύουμε πετυχαίνουν διάνα και μας φτιάχνουν τη διάθεση. Δαχτυλίδια, αλυσίδες αλλά και βραχιόλια της συγκεκριμένης κολεξιόν είναι σαν ένα κομμάτι αυτοπεποίθησης που φοριέται, σαν κάποια βιταμίνη που λειτουργεί ως καταλύτης καλής διάθεσης.

Για την Giovanna Engelbert το κόσμημα είναι ένα πολύ απλό μέσο για να νιώσει κανείς δυνατός και σίγουρος για τον εαυτό του. Τα κοσμήματα έχουν τη δύναμη να αλλάξουν τελείως το look αλλά και όσα εκπέμπει αυτός που τα φοράει και αυτό ισχύει ανέκαθεν. Ήδη η Κλεοπάτρα ήξερε πώς να τονίζει τη θέση της και να κάνει δηλώσεις αξιοποιώντας τα κοσμήματα. Μία φιλοσοφία που ενστερνίζεται και η νέα υπεύθυνη του δημιουργικού τομέα της Swarovski. Η έμπνευση πίσω από την πρώτη κολεξιόν της; Λίγο από τους νόμους της φυσικής, λίγο από μαγεία και το σύνθημα «Sky is the limit». Το κρύσταλλο παραδοσιακά παραμένει στο επίκεντρο του design ενώ η γνώση των νόμων της φυσικής γύρω από χρώμα, οπτική και μαθηματικές φόρμες ανοίγει νέο χώρο για τις δημιουργίες της. Στο μαγικό εργαστήριο κατασκευάζονται κρύσταλλά στις πιο απίθανες φόρμες και εκπέμπουν τον καλύτερο εαυτό τους σε άκρως ενδιαφέροντα κοσμήματα. Τα παλιά σκίτσα του ιδρυτή Daniel Swarovski αξιοποιούνται ως βάση για το «νέο Swarovski».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.