Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μόδα που παραμένει επίκαιρη και το 2021

COVER-3

Η μόδα αλλάζει με γρήγορους ρυθμούς. Πραγματικά πολύτιμα όμως είναι μόνο τα στιλ που παραμένουν για πολλές σεζόν. Για παράδειγμα υπάρχουν τέσσερα trendy ρούχα που παραμένουν πολύ επίκαιρα κα ιγια το 2021.

Οι νέες τάσεις είναι πάντα ενδιαφέρουσες και μας φτιάχνουν το κέφι. Συχνά όμως είναι τόσο βραχύβιες που δεν φοριούνται ακόμη και την αμέσως επόμενη σεζόν γιατί απλά έχουν ξεπεραστεί πολύ γρήγορα. Δεν είναι απλά κρίμα, είναι μεγάλη σπατάλη! Ευτυχώς πάντα υπάρχουν εκείνα τα ρούχα που γίνονται αγαπημένα κομμάτια με μεγάλη διάρκεια ζωής και τα οποία δεν αποχωριζόμαστε μετά από λίγο μόνο καιρό.

Οι τάσεις που μένουν

Καλά νέα για σας: Τέσσερεις τάσεις που επικράτησαν το 2020 παραμένουν και γα το 2021 σε πολύ υψηλή θέση στη κατάταξη μόδας . Δείτε παρακάτω ποια ρούχα μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε!

1. Το XXL μπλέιζερ

Το oversized μπλέιζερ παραμένει διαρκής μόδα. Για να χαρακτηριστεί απόλυτα επίκαιρο θα πρέπει φέτος να έχει μήκος τουλάχιστον έως το μισό μηρό. Με την πολύ πλούσια γραμμή του είναι κατάλληλο για ενδιάμεσο πανωφόρι της άνοιξης… με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια!

2. Chunky boots

Τα χοντροκομμένα παπούτσια θα μας κρατήσουν συντροφιά και φέτος. Αρκεί να είναι άνετα και να έχουν χοντρή σόλα. Και φυσικά με το styling θα τα κάνουμε πρωταγωνιστή με μεγάλο καμάρι.

3. Πλεκτά φορέματα

Τα απαλά πλεκτά φορέματα θα φορεθούν πολύ και το 2021. Πολύ της μόδας είναι όσα αφήνουν ακάλυπτους τους ώμους ή έχουν cut-outs, λεπτομέρειες που τους δίνουν μία φρεσκάδα, μία επιπλέον θηλυκότητα και τα λατρεύουμε απόλυτα!

4. Φούτερ παντελόνια

Χωρίς αμφιβολία ήταν το πιο αγαπημένο παντελόνι του 2020, ακόμη και εκτός σπιτιού… μία βολική κατάσταση την οποία δε θα απαρνηθούμε ούτε το 2021. Όσο και να επιθυμούμε την ανανέωση, χάριν άνεσης θα κρατήσουμε τη βολική φούτερ φόρμα και θα την ανανεώσουμε με το υπόλοιπο styling.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.