Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Απίστευτο! Το χρώμα σουτιέν που δε φαίνεται κάτω από λευκά μπλουζάκια

cover-12-1

Μία ατέρμονη συζήτηση: Ποιο χρώμα σουτιέν πρέπει να φοράμε μέσα από λευκά μπλουζάκια; Έχουμε την απάντηση και μάλιστα κανείς δε θα την περίμενε.

Μέσα από λευκά μπλουζάκια και πουκάμισα μόνο ένα χρώμα εσώρουχα ταιριάζει και αυτό είναι το χρώμα του δέρματος… έτσι τουλάχιστον πιστεύαμε μέχρι τώρα. Μέγα σφάλμα όμως! Ένα ιδιαίτερα έντονο χρώμα βολεύει επίσης μέσα από ανοιχτόχρωμα μπλουζάκια και μάλιστα με ένα πολύ πιο σαγηνευτικό αποτέλεσμα από αυτό του γιαγιαδίστικου μπεζ. Ποιο χρώμα είναι αυτό; Σας ενημερώνουμε αμέσως!

Το χρώμα που δε φαίνεται μέσα από τα ρούχα

Είναι το κόκκινο! Αλήθεια! Το κόκκινο φυσικά φαίνεται πολύ πιο hot από ένα κλασικό μπεζ σουτιέν που επιτελεί το έργο του αλλά δεν ενθουσιάζει κανέναν. Για να λειτουργήσει η ιδέα του κόκκινου μέσα από λευκά shirts το μόνο που χρειάζεται είναι να καθορίσουμε την κοκκινωπή απόχρωση της επιδερμίδας μας, αφού δεν ταιριάζουν όλες οι αποχρώσεις του κόκκινου σε όλες τις επιδερμίδες.

Έτσι οι ροδακινί και κοραλλί αποχρώσεις προσαρμόζονται καλά στις ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες. Οι γυναίκες με πιο σκούρες επιδερμίδες ας φροντίζουν να επιλέγουν αποχρώσεις του βυσσινί που δείχνουν τέλειες πάνω τους. Το κόλπο; Το ιδανικό για σας κόκκινο «γίνεται ένα» με την επιδερμίδα σας μέσα από λευκά ρούχα και ουσιαστικά χάνεται, δε ξεχωρίζει. Ιδανική λοιπόν πρόταση για όσες βαριούνται θανάσιμα το μπεζ αλλά δεν είναι και ο τύπος που του αρέσει να ξεχωρίζει το εσώρουχο.

Το λευκό τι λέει;

Εκ πρώτης μοιάζει η προφανέστερη σκέψη ότι ένα λευκό σουτιέν σε θα φαίνεται μέσα από λευκό μπλουζάκι. Δυστυχώς όμως πρόκειται για μία διαδεδομένη παρεξήγηση. Η πρώτη δοκιμή μας πείθει για το αντίθετο. Το λευκό σουτιέν αντί να περνάει απαρατήρητο, χτυπάει στο μάτι μέσα από λευκά μπλουζάκια. Η αιτία; Στα σημεία που αλληλοκαλύπτονται τα δύο υφάσματα το λευκό γίνεται αδιαφανές με αποτέλεσμα να ξεχωρίζει έντονα από την επιδερμίδα. Θυμηθείτε λοιπόν να κρατηθείτε μακριά από λευκά σουτιέν όταν φοράτε λευκά μπλουζάκια… προτιμήστε τις φλογερές καταστάσεις, τουλάχιστον στα εσώρουχα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.