Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μακριά φορέματα για μικρές γυναίκες; Φυσικά και γίνεται… διαβάστε πως!

cover-6-1

Μήπως τα μάξι φορέματα δεν είναι για τις μικρόσωμες γυναίκες; Χαζομάρες! Με το σωστό styling μάλιστα προσθέτουν ύψος.

Πολλές γυναίκες-μινιατούρες αρνούνται κατηγορηματικά να σκεφτούν ακόμη και τη δοκιμή στο κατάστημα ενός μάξι φορέματος. « Θα χαθώ εκεί μέσα» λένε. Αυτές όμως είναι σκέψεις που πρέπει να αποβάλουμε άμεσα, γιατί γεγονός είναι ότι οι petites μπορούν μια χαρά να φορέσουν μακριά φαρδιά φορέματα. Απλά πρέπει να εφαρμόσουν μερικά κόλπα.

1. Δεν είναι όλα τα μάξι ίδια

Θυμηθείτε: Ο όρος μάξι δε σημαίνει αυτομάτως μήκος έως το πάτωμα. Εκ των πραγμάτων τα φορέματα που γλείφουν το πάτωμα και κρύβουν τους αστραγάλους δεν είναι ιδανικά. Προτιμότερα είναι μοντέλα που φτάνουν έως λίγο πιο πάνω από τον αστράγαλο και αφήνουν να φαίνεται η ομορφιά του. Έτσι η εμφάνιση γίνεται πιο αέρινη και δε νιώθουμε σαν να μας «καταπίνει» το φόρεμα.

2. Βρείτε τη μέση σας

Βρείτε το κέντρο σας! Δεν το εννοούμε βέβαια όπως στη γιόγκα. Μιλάμε για τη μέση μας που καλό είναι να διακρίνεται όταν φοράμε μακριά φορέματα. Φορέστε λοιπόν μία ζώνη στη μέση και δημιουργήστε πανύψηλα πόδια. Επίσης βέβαια το τρικ με τη ζώνη στη μέση χαρίζει ύψος γενικά.

3. Sexy ανοίγματα

Φανείτε πιο ψηλή με ένα μεγάλο σχίσιμο στο πλάι του φορέματος. Το σχίσιμο διακόπτει το συνεχόμενο ύφασμα, αποκαλύπτει τα πόδια σας  και τα δείχνει πιο μακριά, γεγονός που και πάλι με τη σειρά του σας προσθέτει ύψος οπτικά.

4. Μη κολλάτε στα χρώματα

Στην επιλογή του χρώματος δώστε τα όλα! Ένα μόνο να έχετε κατά νου. Σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να έχουν διαφορετικό χρώμα το επάνω και το κάτω μέρος. Κάτι τέτοιο θα χώριζε το σώμα σας στα δύο και θα σας αδικούσε στο ύψος. Κατά τα άλλα σε σχέδια και τυπώματα δεν υπάρχουν περιορισμοί…. με τις κάθετες ρίγες να είναι ο απόλυτος σύμμαχός σας!

Σας άνοιξε η όρεξη για ένα νέο μάξι φόρεμα; Τολμήστε να καλωσορίσετε το καλοκαίρι με ένα νέο υπέροχο μακρύ φόρεμα!!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.