Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μόδα: Τα ρομαντικά φορέματα που κάνουν τις καρδιές μας να χάσουν χτύπους το καλοκαίρι του 2021

cover-3

Ίσως οφείλεται στις περιορισμένες κοινωνικές επαφές όλο αυτό το διάστημα, ίσως βέβαια απλά έχει να κάνει με την άνοιξη που προκαλεί έντονα συναισθήματα, όπως και να έχει πάντως η ανάγκη μας για μία δόση ρομαντισμού είναι μεγάλη. Εύλογα λοιπόν θέλουμε να καλύψουμε την ανάγκη μας αυτή με τις ανοιξιάτικες τάσεις μόδας

Τα ρομαντικά φορέματα – με φρου φρου, φουσκωτά μανίκια και φλοράλ σχέδια – δικαιούνται μια ερωτική εξομολόγηση. Μια εξομολόγηση που όχι μόνο μας οδηγεί να συνάψουμε σοβαρή σχέση με τρία φορέματα αλλά και μία εξομολόγηση που θα ξεκαθαρίζει τη βεβαιότητα που νιώθουμε για την ορθότητα της νέας μόδας.

Τα τρία ρομαντικά φορέματα που είναι μόδα την άνοιξη 2021

1. Ρομαντικά φορέματα με φουσκωτά μανίκια

Το παιχνίδι με τα σχήματα την άνοιξη 2021 καλά κρατεί – γεγονός που όχι μόνο κολακεύει τη γυναικεία σιλουέτα αλλά υποστηρίζει και τη μόδα στα φορέματα. Έτσι η απλή εκδοχή του ρομαντικού φορέματος με φουσκωτά μανίκια καθιστά σχεδόν αχρείαστο οποιοδήποτε περαιτέρω σχέδιο. Για όσες δηλαδή πρώτη φορά τολμούν ένα ρομαντικό φόρεμα είναι ότι πρέπει! Όταν το επιλέξουμε το μόνο που προσθέτουμε είναι πέδιλα με λουράκια και ένα ελαφρύ ανοιξιάτικο μακιγιάζ και αμέσως είμαστε έτοιμες να καλωσορίσουμε  τον ανοιξιάτικο ρομαντισμό.

2. Ρομαντικά φορέματα με φλοράλ σχέδια

Μία μόδα που μας πάει στην εποχή που διαδραματίζεται η σειρά Bridgerton. Το λεγόμενο Regencycore-chic δε σημαίνει μόνο ρομαντικά φορέματα ως προς το πατρόν αλλά και έντονο παιχνίδι με φλοράλ σχέδια. Υπερβολή; Ποτέ! Είναι μία μόδα προορισμένη να πετύχει ένα προσεγμένο ανατρεπτικό στιλ. Για να απομακρυνθούμε από το βασιλικό look δε συνδυάζουμε τα ρομαντικά φλοράλ φορέματα με ψηλοτάκουνα mules και πέδιλα ως συνήθως, αλλά με χοντροκομμένα μποτάκια ή πέδιλα όπως αυτά που βρίσκουμε στα τουριστική είδη. Έτσι η μόδα αυτή χάνει την παιδική όψη και ταιριάζει στη σεζόν που έρχεται.

3. Ρομαντικά φορέματα με φρου φρου

Κάποιες φορές το σύνθημα αν και αναπάντεχο είναι  υπέροχα απλό: Όσο περισσότερο τόσο καλύτερα! Ισχύει όταν αναφερόμαστε στα νέα ρομαντικά φορέματα με φρου φρου, στα οποία δεν αρκούμαστε μόνο στο φρου φρου αλλά θέλουμε επιπλέον έντονο σχέδιο ή δαντέλα. Ακριβώς όμως αυτή η υπερβολή είναι που μας πείθει. Την άνοιξη 2021  θα ήταν ανώφελο να επιδιώξουμε να περάσουμε απαρατήρητες και να μη τραβήξουμε πάνω μας όλη την προσοχή. Επιλέγουμε λοιπόν τα πιο ξεχωριστά και έντονα φορέματα στη μόδα αυτή και τα συνδυάζουμε με loafer και –κρατηθείτε- με θηλυκά καλτσάκια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.