Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μόδα 2021 – Ένα look στο οποίο ορκίζονται όλες οι δυναμικές γυναίκες

cover-7-1

Συμβουλή styling – μία όμορφη ανατροπή: Η ανδρική αυστηρότητα ενός oversized κουστουμιού με θηλυκά χρώματα

Για μια εμφάνιση με αυτοπεποίθηση στον χώρο εργασίας χρειάζεται το ανάλογο ντύσιμο. Θα σας πούμε λοιπόν ποια κόλπα και ποιες κινήσεις υπογραμμίζουν την προσπάθεια για μία σοβαρή αλλά και αξιοπρόσεκτη εμφάνιση.

Το ανδρόγυνο κουστούμι, μα φυσικά  – στη μόδα για business εμφανίσεις ποτέ δεν έλειψε από τη φαρέτρα μας. Τώρα με νέες αποχρώσεις μας δίνονται νέες δυνατότητες να αναδείξουμε τον εαυτό μας, να δηώσουμε με χρώμα ξεκάθαρα την παρουσία μας!

Kamala Harris: Η αντιπρόεδρος των ΗΠΑ γνωρίζει καλά τη σημασία της ένδυσης και έτσι επιλέγει έξυπνα outfit για κάθε εμφάνισή της, όπως για παράδειγμα ένα κουστούμι σε λαμπερό μπλε ρουά.

Amanda Gorman: Για την ορκωμοσία του Joe Biden η νεαρή ποιήτρια επέλεξε να φορέσει ένα κουστούμι σε έντονο κίτρινο χρώμα. Το λαμπερό χρώμα δεν ήταν καθόλου τυχαία επιλογή…

Angela Merkel: Με το πέρασμα του χρόνου η καγκελάριος της Γερμανίας έχει δημιουργήσει τη δική της στολή εργασίας: σκούρο παντελόνι και μία ποικιλία από σακάκια σε διάφορα σχέδια και έντονα χρώματα.

Το σωστό χρώμα

Υπάρχουν κάποιοι ειδικοί στην Ψυχολογία του Χρώματος που μας δίνουν μία εικόνα για την επίδραση που έχουν τα χρώματα σε αυτούς που τα βλέπουν. Έτσι οι συμβουλές τους μπορεί να αποδειχθούν πολύτιμος σύμμαχος στην επίδραση που θέλουμε να πετύχουμε.

Τι επίδραση έχουν τα χρώματα στον απέναντί μας;

Για κάθε χρώμα υπάρχει και μία γενική εντύπωση που προκαλεί. Το κόκκινο εκπέμπει εξωστρέφεια και την αυτοπεποίθηση. Το ροζ γίνεται αντιληπτό ως ήπιο και ξεχωριστό. Το μπλε είναι το πιο δημοφιλές και το μήνυμα της αξιοπιστίας και της ξεκάθαρης στάσης… Κοινώς τα χρώματα είναι μη λεκτικοί τρόποι επικοινωνίας.

Ποια χρώματα είναι ιδανικά για την εργασιακή μας καθημερινότητα; Εξαρτάται φυσικά από την εργασία μας. Η αυθεντικότητα πάντως σε κάθε περίπτωση είναι σημαντικό κριτήριο: Πρέπει να νιώθουμε οι ίδιες θελκτικές με τα χρώματα που φοράμε. Θέλουμε να μας βλέπουν ως ξεχωριστό άτομο με δική μας προσωπικότητα… με τα σωστά χρώματα φαινόμαστε πάντα φρέσκες και υγιείς, ικανές να πετύχουμε ότι βάλουμε στο μυαλό μας.   

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.