Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

3 Λόγοι για να συνεχίσουμε οπωσδήποτε να φοράμε flared jeans το καλοκαίρι 2021

cover-3-1

Τα μακριά παντελόνια απαγορεύονται το καλοκαίρι 2021; Μέγα λάθος! Τα τζην καμπάνα αποδεικνύουν ότι είναι μόδα ακόμη και όταν οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν.

Τα τζην το καλοκαίρι απλά δε φοριούνται (ζέστη, ζέστη, ζέστη) και φυσικά σκεπτόμενες κάποιες elegant εμφανίσεις η πρώτη μας σκέψη και πάλι δε πάει στα τζην. Όμως τα Flared Jeans έχουν τα φόντα να λειτουργήσουν και στις δύο περιπτώσεις. Είναι μία μόδα που παραμένει στα ραντάρ μόδας τόσο σταθερά τα τελευταία χρόνια που ακόμη και τη ζεστή εποχή του χρόνου λάμπει με την παρουσία του. Απολύτως δικαίως κατά τη γνώμη μας! Το υπερβολικό μήκος, το ανοιχτό χρώμα και η χαλαρή εφαρμογή ταιριάζουν πολύ με το καλοκαίρι. Επομένως το ελάχιστο που αξίζουν είναι μία δεύτερη ευκαιρία! Μόνο όμως κάτω από τις εξής προϋποθέσεις….

Flared Jeans το καλοκαίρι 2021; Εννοείται – είναι μόδα βλέπετε!

Τα τζην καμπάνα έχουν γίνει μόδα της χρονιάς 2021 – έτσι δε θέλουμε να τα αποχωριστούμε ούτε το καλοκαίρι. Τη θερμή εποχή του χρόνου όμως υπάρχουν κάποιοι κανόνες για να εξασφαλιστεί η παραμονή του τζην καμπάνα στην επικαιρότητα. Καταρχάς σημαντικός παράγοντας είναι το χρώμα. Με θερμοκρασίες πάνω από 30 βαθμού σίγουρα δεν μπορούμε πλέον να βλέπουμε σκούρα τζην χρώματα – ούτε καν στην καμπάνα εκδοχή. Ισχύει λοιπόν: Όσο πιο ανοιχτόχρωμο, τόσο πιο καλοκαιρινό!

Δεύτερο σημαντικό κριτήριο είναι το πατρόν. Το παντελόνι ιδανικά θα πρέπει να είναι ψηλόμεσο αλλά και χαλαρό στο πόδι… δεν προσδιορίζεται δηλαδή από την κλασική καμπάνα αλλά περισσότερο πλησιάζει στο wide leg τζην  με την προσθήκη επιπλέον φάρδους στο μισό πόδι και κάτω.

Αν τα δύο παραπάνω πληρούνται είμαστε σίγουρες ότι τίποτα δε στέκεται εμπόδιο στην επιλογή της συγκεκριμένης μόδας για το καλοκαίρι. Εξάλλου το καλοκαίρι 2021 υπάρχουν τρεις επιπλέον λόγοι για να επιλέξουμε οπωσδήποτε να φορέσουμε flared jeans.

Οι 3 λόγοι που κρατούν τα Flared Jeans στη μόδα το καλοκαίρι 2021

1. Τα ίσια πέδιλα κυριολεκτικά ανυπομονούν για τα συγκεκριμένα τζην

 Ο τέλειος συνδυασμός για το φετινό καλοκαίρι: φαρδιά flared jeans και ίσια πέδιλα – ένας συνδυασμός που θα μπορούσαμε να φοράμε συνεχώς όλο το καλοκαίρι. Μόνο η μύτη του παπουτσιού κάνει την εμφάνισή της, γεγονός που τραβάει το ενδιαφέρον στα υποδήματα. Χάρη στη χαλαρή εφαρμογή του παντελονιού και το μακρύ του μήκος δημιουργούμε ένα outfit άνετο και χαλαρό – τέλειο για τα ζεστά καλοκαιρινά βραδάκια.

2. Τα Flared Jeans ταιριάζουν με άλλες τάσεις του καλοκαιριού

Τα μακριά φαρδιά τζην καμπάνα μοιάζουν να διαψεύδουν την επικρατούσα άποψη ότι τα μακριά ρούχα δε συνάδουν με το καλοκαίρι, αφού χάρη στην άνεσή τους αποδεικνύονται ιδανικά για τη θερμή σεζόν. Επιπλέον δίνουν το κατάλληλο στήριγμα σε άλλες τάσεις της εποχής. Ελαφριά πλεκτά τοπ, XXL λινά πουκάμισα ή φλοράλ και φρουφρου μπλουζάκια χρειάζονται ένα styling άνετο που να μη κλέβει την παράσταση. Καλύτερη λύση λοιπόν είναι το flared jeans παντελόνι που είναι ξεχωριστό με έναν πολύ διακριτικό όμως τρόπο.

3. Μία μόδα ιδανική για μέρες με διακυμάνσεις στη θερμοκρασία

 Πολύ συχνά τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε μη αναμενόμενες, ξαφνικές εναλλαγές στη θερμοκρασία ακόμη και τους καλοκαιρινούς μήνες. Έτσι δεν μπορούμε ποτέ να είμαστε απόλυτα σίγουρες για τον καιρό, θέλουμε όμως η εμφάνιση μας να είναι ξεκάθαρα καλοκαιρινή… το σημείο που το flared jeans μπαίνει στο παιχνίδι. Μπορεί να φορεθεί σε κάθε περίπτωση και να γίνει όσο καλοκαιρινό χρειάζεται με αντίθετους συνδυασμού όπως tanktop και πέδιλα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.