Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Απίστευτο! Πως δεν είχαμε συμπεριλάβει το λευκό τζην φόρεμα στις επίκαιρες τάσεις;

cover-4-2

Ένα λευκό τζην φόρεμα θα πρέπει όλες να έχουμε στη ντουλάπα μας το φετινό καλοκαίρι – είναι μόδα είναι και κλασικό!

Το τζην το καλοκαίρι 2021 είναι μόδα. Το λευκό χρώμα είναι επίσης μόδα. Τα φορέματα είναι ακόμη μία μόδα της χρονιάς. Όταν αυτά τα τρία συναντώνται σε ένα ρούχο, μόνο κάτι καλό μπορεί να προκύψει. Έχουμε λοιπόν: Ένα τζην φόρεμα που μπορούμε να το φοράμε όλο το καλοκαίρι 2021 – λευκό, κοντό και λατρεμένο ντένιμ.

Μία μόδα που όχι μόνο αναδεικνύει την καλοκαιρινή επιδερμίδα αλλά και την προσωπική μας αίσθηση του στιλ. Το ερώτημα δεν είναι αν θα αγοράσουμε ένα τέτοιο φόρεμα, αλλά γιατί δεν βρίσκεται ήδη στη ντουλάπα μας!

Καλοκαιρινή μόδα 2021: Το λευκό τζην φόρεμα που δε θα βγάλουμε από πάνω μας

Δεν είναι παράλογος ο ισχυρισμός ότι το τζην ύφασμα  είναι κάπως βαρύ για το καλοκαίρι, παραμερίζεται όμως μόλις μιλήσουμε για λευκό ντένιμ. Στην περίπτωση αυτή το λαμπερό χρώμα αντιπαλεύει το μεστό ύφασμα και καθιστά ρούχα όπως το τζην φόρεμα κατάλληλα και για τις πιο υψηλές θερμοκρασίες.

Ένα λευκό τζην φόρεμα γίνεται ακόμη πιο βολικό για τις ζεστές καλοκαιρινές μέρες όταν είναι κοντό, οπότε μένουν εκτεθειμένα τα πόδια μας, που το καλοκαίρι 2021 θέλουμε επιτέλους να τα δείξουμε ξανά. Επιπλέον, ένα κοντό μανίκι τρομπέτα που δεν μας αγγίζει πουθενά μπορεί να προσθέσει πόντους κομψότητας χωρίς και πάλι να μας στενοχωρεί.

Τόσο απλό στο styling: Ρούχα όπως το λευκό τζην φόρεμα συνδυάζονται σχεδόν από μόνα τους το καλοκαίρι 2021

Χαρακτηριστικό ενός κλασικού ρούχου είναι το απλό styling- επομένως μάλλον δικαίως το λευκό τζην φόρεμα μπορεί να χαρακτηριστεί κλασικό. Το μόνο που χρειάζεται είναι το κατάλληλο παπούτσι και είμαστε έτοιμες. Για μία ειρωνική αντίθεση φροντίζουν τα χοντροκομμένα loafers που μπορούν να φορεθούν με καλτσάκια με σχέδια. Πιο cool είναι μία εμφάνιση με μαύρα μποτάκια που τονίζουν όχι μόνο το στιλ αλλά και το χρώμα του φορέματος. Εννοείται ότι ένα τέτοιο φόρεμα μπορεί να λειτουργήσει και κομψά με ψηλοτάκουνα mules (ευχαρίστως και σε έντονα χρώματα). Εδώ θα ολοκληρώσουμε την εμφάνιση με μία τσάντα στο ίδιο χρώμα που θα δώσει θηλυκότητα στο επίκαιρο καλοκαιρινό μας look.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.