Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Δεν υπήρξαμε ποτέ πιο σίγουρες: Ένα σεμιζιέ φόρεμα που θα μείνει παντοτινά στη μόδα!

COVER-6

Μία μόδα που απαιτεί γρήγορες αποφάσεις γιατί είναι πολύ αγαπητή και θα φορεθεί για πάντα

Τα ρούχα κατατάσσονται σε δύο γενικές κατηγορίες: Εκείνα που είναι για σύντομο διάστημα στη μόδα,  που προκαλούν έντονο θαυμασμό ο οποίος όμως γρήγορα ξεθυμαίνει. Και εκείνα τα κλασικά, που έχουν τη δυναμική να παραμείνουν μόδα για πάντα. Το σεμιζιέ φόρεμα που σας προτείνουμε εντάσσεται ξεκάθαρα στη δεύτερη κατηγορία

Η χαλαρή γραμμή, το ανοιχτό χρώμα, τα φουσκωτά μανίκια δεν αφήνουν αμφιβολία για το γεγονός ότι είναι απόλυτα μοδάτο, ταυτόχρονα όμως βλέπουμε ότι δε θα φορεθεί μόνο το καλοκαίρι 2021… είναι μία κλασική πρόταση, μία πρόταση που θα παραμείνει επίκαιρη για πολύ.

Μία μόδα παντοτινή: Το φόρεμα που αξίζει τα λεφτά του

Απατάστε οικτρά αν νομίζετε ότι μόνο οι περίεργες τάσεις μόδας τραβούν την προσοχή – κάποιες φορές μάλιστα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο. Ένα σεμιζιέ φόρεμα όπως αυτό που προτείνουμε πείθει με τελείως διαφορετικό τρόπο: με το ιδιαίτερο πατρόν του και με τη λιτότητά του σε σχήμα και χρώμα υπογραμμίζει το προσωπικό στιλ της γυναίκας που το φοράει, χωρίς να αποπροσανατολίζει από αυτήν.

Δεν υπάρχει λοιπόν η ανάγκη ως μόδα να περάσει στο προσκήνιο και εξαιτίας αυτού γίνεται ρούχο που θα παραμείνει για πολλές σεζόν. Εξάλλου όταν τα καλοκαίρια θα φορεθεί με πέδιλα και μεγάλη ψάθινη τσάντα, το φθινόπωρο/χειμώνα θα δέσει μια χαρά με μπότες και μπλέιζερ.

Σεμιζιέ φορέματα – μη κάνετε το σφάλμα και τα αρνηθείτε

Υψηλά στις προτιμήσεις μας είναι ρούχα που μας κάνουν πιο εύκολη τη ζωή – ότι ακριβώς ισχύει δηλαδή για το σεμιζιέ φόρεμα που βλέπουμε. Το καλοκαίρι εννοείται ότι δε φοράμε τίποτα άλλο από κάτω εκτός από χοντροκομμένα μποτάκια για μία ανατρεπτική εμφάνιση ή πέδιλα – παντόφλες  για μία χαλαρή εμφάνιση διακοπών. Το μόνο που λείπει μετά είναι μία ογκώδης ψάθινη τσάντα για να δημιουργήσουμε ένα outfit που σίγουρα δε θα θέλουμε να ξαναβγάλουμε από πάνω μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.