Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μη ρουφήξετε ποτέ ξανά την κοιλιά σας! Ένα άνετο πλεκτό παντελόνι είναι μόδα ισάξια του τζην το φθινόπωρο 2021

cover-5-1

Η βολική εναλλακτική του τζην το φθινόπωρο 2021; Το πλεκτό παντελόνι που είναι μόδα τώρα!

Ενώ το καλοκαιράκι πνέει τα λοίσθια σε θέματα μόδας ανυπομονούμε να φτάσει το φθινόπωρο. Αν το καλοκαίρι ποντάραμε σε straight leg τζην και τα συναφή, το φθινόπωρο 2021 αυτά υποχωρούν στις προτιμήσεις μας έναντι κάποιας πολύ πιο άνετης επιλογής: Βολικά πλεκτά παντελόνια γίνονται η πιο επίκαιρη μόδα του φετινού φθινοπώρου και συνδυάζουν άνεση και στιλ με αβίαστη κομψότητα. Με τη μορφή λεπτών ριπ πλεκτών παντελονιών είναι όχι μόνο μοδάτα με πολύ στιλ αλλά μας απαλλάσσουν και από το δύσκολο styling. Άπαξ και τα φορέσουμε πείθουν όχι μόνο με την άνεσή τους αλλά κολακεύουν και τη σιλουέτα χωρίς καν να ρουφάμε την κοιλίτσα μας. Πόσο πρακτικό αλήθεια!!!

Στη θέση του τζην: Το πλεκτό παντελόνι είναι η βολική μόδα του φθινοπώρου 2021

Ξεκάθαρα λατρεύουμε τα τζην μας. Αλλά οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τα τζην που είναι μόδα το 2021 δεν είναι απαραίτητα βολικά. Πότε πολύ στενά, πότε πολύ κοντά, αν φορεθούν πολύ ώρα μπορεί να αποδειχθούν πολύ άβολα, ειδικά στο homeoffice.

Τόσο το καλύτερο επομένως που στις τρέχουσες κολεξιόν καθιερώνεται ως μόδα το πολύ βολικό πλεκτό παντελόνι, που χάρη στο μαλακό υλικό τους αλλά και τη φαρδιά γραμμή τους αποτελούν την απάντηση της μόδας στην απαίτηση για περισσότερη άνεση.

Δε χρειάζεται αν ρουφάμε την κοιλιά: Ο λόγος που το πλεκτό παντελόνι αντικαθιστά το τζην το φθινόπωρο 2021

Αν επιχειρούσαμε να συνοψίσουμε την τρέχουσα μόδα με δύο μόνο λέξεις, αυτές μάλλον θα ήταν η «φαρδύ και άνετο». Ειδικά τις μπιο δροσερές εποχές μας ελκύουν πολύ οι oversized γραμμές, θέλουμε να κρυφτούμε μέσα σε ία πλούσια στρώση υφάσματος αλλά φυσικά να παραμένουμε και όμορφες. Ένα βολικό πλεκτό παντελόνι είναι ότι καλύτερο και αντικαθιστά το ζην το φετινό φθινόπωρο.

Αντί για τζην: Πως θα φορέσουμε το μοδάτο πλεκτό παντελόνι

Τα  ankle boots ή άλλα παπούτσια με τακούνι μάλλον θα ήταν αταίριαστα με πλεκτά παντελόνια – είναι μία μόδα που χρειάζεται την άνεση σε όλες τις πιθανές εκδοχές της, επομένως τα πλεκτά παντελόνια ταιριάζουν τέλεια με sneaker. Σε κομψή εκδοχή τα συνδυάζουμε με elegant πουκάμισα, πιο χαλαρά γίνονται τα πράγματα σε συνδυασμό με μεγάλα πουλόβερ σε ίδιες αποχρώσεις.

1. Casual και άνετα: Πλεκτό παντελόνι + πουλόβερ + sneaker

2. Casual και κομψά: Πλεκτό παντελόνι + πουκάμισο + πέδιλο με τακούνι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.