Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Πρώτες προγνώσεις μόδας – Το φθινόπωρο 2021 η μόδα επιτάσσει μυτερά μποτάκια

cover-7-1

Για πολύ καιρό ήταν out, τώρα τα μυτερά μποτάκια είναι μόδα ξανά – τι τα διακρίνει το φθινόπωρο 2021

για μία ακόμη φορά αποδεικνύεται; Στη μόδα τα πάντα επιστρέφουν. Έτσι συμβαίνει και τώρα με τα μυτερά μποτάκια. Για πολύ καιρό θεωρούνταν ξεπερασμένα αφού κυριαρχούσαν τα χοντροκομμένα στις επιλογές μας. Τώρα τα λεπτοδουλεμένα μοδάτα μποτάκια κερδίζουν έδαφος στην φθινοπωρινή μας γκαρνταρόμπα, επιστρέφουν δυναμικά μετά από μακρά απουσία και είναι πιο cool  από ποτέ.

Μία κορυφαία μόδα: Τα μυτερά μποτάκια είναι μόδατο φθινόπωρο 2021

Τα βλέπουμε σε πολλές εταιρείες: Τα πιο ντελικάτα μποτάκια με μυτερό τελείωμα μπροστά αποδεικνύονται σοβαρός ανταγωνισμός για τα χοντροκομμένα που κυριαρχούσαν μέχρι πρόσφατα. Ακόμη και αν η λατρεία προς τα chunky boots παραμένει, όπως και σε πολλούς άλλους τομείς επιθυμούμε το φετινό φθινόπωρο και στη μόδα κάποια δραστική αλλαγή. Έτσι λοιπόν η επιλογή μυτερής μπότας ως μόδα που θα φορεθεί πολύ αποτελεί έκφραση της επιθυμίας μας για ανανέωση, ακόμη και αν δεν είναι πολύ άνετα, δηλώνουν ξεκάθαρα: «Είμαι παρούσα, προσέξτε με!»

Μόδα: Πως είναι τα μυτερά μποτάκι το φθινόπωρο 2021

Θα λέγαμε ότι τα μυτερά μποτάκια είναι πιο πολύπλευρα από τα παπούτσια με στρογγυλό τελείωμα μπροστά που ήταν πρωταγωνιστές τις τελευταίες σεζόν. Με τη μορφή των κλασικών ankle boots με διακριτικό τακούνι τα μυτερά μποτάκια είναι τόσο σοφιστικέ όσο και άνετα. Ως cowboy boots – κοντά ή έως το γόνατο- δημιουργούν μία πολύ cool εικόνα, ειδικά αν φορεθούν με πλεκτά φορέματα. Ακόμη και οι μπότες με πολύ λεπτό τακουνάκι , που τοποθετούνται κάπου περί το 2000, επιστρέφουν ως μόδα το φετινό φθινόπωρο. Οι μυτερές μπότες με γάμπα έως το γόνατο και λεπτό ψηλό τακούνι τραβούν αυτή τη σεζόν την προσοχή και εγγυώνται μία εμφάνιση με στιλ, είτε με skinny τζην, είτε με μίντι ή και μίνι φούστα. αναφορικά με τα χρώματά τους οι μυτερές μπότες θα κρατηθούν σε χαμηλούς τόνους, κινούμενες κυρίως σε μαύρο, κονιάκ ή κρεμ αποχρώσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.