Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Κόκκινο βουργουνδίας: 3 εμπνευσμένες προτάσεις για να φορέσουμε το trendy χρώμα το φθινόπωρο 2021

cover-4-2

1. Βυσσινί φορέματα όπως της Batsheva

Τον Ιανουάριο η Ella Emhoff, θετή κόρη της αντιπροέδρου των ΗΠΑ Kamala Harris τράβηξε πάνω της την προσοχή. Την ημέρα της ορκωμοσίας του Joe Biden η σπουδάστρια σχεδίου μόδας φορούσε ένα κλειστό βυσσινί φόρεμα της αμερικανίδας σχεδιάστριας Batsheva Hay και έτσι έθετε ήδη από τις αρχές του χρόνου τα θεμέλια για τη μόδα του φθινοπώρου: το βυσσινί. Ακολουθώντας το γνωστό ύφος της εταιρείας το φόρεμα έχει ψηλή λαιμόκοψη, φρου φρου , μοιάζει από άλλη εποχή και για ακριβώς αυτό το λόγο είναι τόσο μοντέρνο. Η εταιρεία συμπεριλαμβάνεται στις πιο δημοφιλείς μάρκες της εποχής μας και το εν λόγω φόρεμα μετά την εμφάνιση της Ella σίγουρα έχει τη δυναμική να γίνει bestseller. Εννοείται βέβαια ότι θα βρούμε βουργουνδί φορέματα και σε πολλές άλλες συλλογές…

2. Πλεκτά σε σκούρο κόκκινο

Άλλη συχνή πρόταση των σχεδιαστών είναι τα πλεκτά όνειρα σε βυσσινί αποχρώσεις. Ένα χαλαρό πουλόβερ στο trendy χρώμα, με κάποιες άλλες πορτοκαλί, κόκκινες ή και μπλε πινελιές μπορεί να μας ενθουσιάσει άνετα τις πρώτες ψυχρές φθινοπωρινές μέρες. Σίγουρα θα βρούμε πλήθος πλεκτών προτάσεων στο επίκαιρο βουργουνδί χρώμα.

3. Βυσσινί τσάντες και παπούτσια

La Rentrée, έτσι οι Γάλλοι ονομάζουν την επιστροφή μετά τις καλοκαιρινές διακοπές. La Rentrée είναι μία όμορφη κατάσταση…με πλήρεις τις μπαταρίες από το όμορφο καλοκαίρι, χαιρόμαστε πλέον για τη φθινοπωρινή μόδα, τα υπέροχα βράδια με φίλους σε ταβερνάκια, τις φθινοπωρινές βόλτες και το κόκκινο κρασί. Οι τέλειες τσάντες της εποχής φυσικά και είναι οι σκούρες κόκκινες – βυσσινί και γιατί όχι παπούτσια loafer στο ίδιο χρώμα που είναι άξια να αγαπηθούν την εποχή αυτή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.