Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Το λάθος στο styling που κάνουν οι curvy κυρίες ξανά και ξανά

cover-1-2

Να αγαπάς τον εαυτό σου και το look σου – αυτό είναι το μυστικό για ένα όμορφο styling λένε οι ειδικοί και αποκαλύπτουν ποια fashion παγίδα θα πρέπει να αποφεύγουν να πατήσουν όλες οι γυναίκες.

Φόρα σκούρα χρώματα, πόνταρε σε κάθετες ρίγες και προς θεού μη φορέσεις τίποτα εφαρμοστό… υπάρχουν άπειροι «κανόνες μόδας» που ακούν ξανά και ξανά οι γυναίκες με καμπύλες και που στο τέλος τις κάνουν να στέκονται ανασφαλείς μπροστά στη ντουλάπα τους αντί να εμπιστεύονται το δικό τους ένστικτο μόδας.

Πολύ κρίμα και τελείως αβάσιμο όλο αυτό! Είναι βέβαια και πολλοί πλέον επαγγελματίες που ειδικεύονται στο πως να προβάλλουμε με τον καλύτερο τρόπο τις καμπύλες που διαθέτουμε και αυτό φαίνεται από τις ειδικές κολεξιόν που δημιουργούν πολλές εταιρείες. Πλήθος σχεδιαστών το έχουν κάνει σκοπό τους να ενθαρρύνουν όλες τις γυναίκες να εκφράζουν την προσωπικότητά τους μέσα από το ντύσιμό τους, γιατί ένα είναι σίγουρο: Οι καμπύλες δεν αποτελούν εμπόδιο για μία trendy εμφάνιση.

Το πιο συχνό λάθος είναι η προσπάθεια να καλύψουμε. Όταν στόχος μας είναι να φαινόμαστε το δυνατόν πιο αδύνατες ή να κρυφτούμε, τότε αυτό φαίνεται στην εμφάνισή μας και αυτή δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ούτε μοδάτη, ούτε trendy ούτε έκφραση της προσωπικότητάς μας. Ο απέναντί μας βλέπει σε ένα total black look την ανασφάλειά μας.

Αντί λοιπόν να επιλέγουμε συνεχώς ότι πιο φαρδύ και σκούρο, ας σκεφτούμε λίγο τι είναι αυτό με το οποίο θα θέλαμε να δούμε τον εαυτό μας στον καθρέφτη. Μία εμφάνιση σε έντονο κόκκινο χρώμα μήπως; Με ένα εφαρμοστό φόρεμα με statement  έντονους ώμους; Ή με κάποιο όμορφο κουστούμι με animal print; Ας εμπιστευτούμε το γούστο μας επιτέλους!

Είναι προτιμότερο να φοράμε ότι μας φτιάχνει τη διάθεση και πολύ διακριτικά να καλύπτουμε κάποιες «προβληματικές» περιοχές αναδεικνύοντας τα προτερήματά μας. Αυτό μπορεί να γίνει αν γνωρίζουμε ποια πατρόν είναι εκείνα που κολακεύουν το σωματότυπό μας, που αναδεικνύουν τις καμπύλες μας και που «δουλεύουν» με σκούρα και ματ χρώματα στις περιοχές που χρειάζεται.

Η εμπιστοσύνη στον εαυτό μας είναι η βάση για μία όμορφη εμφάνιση και απολύτως απαραίτητη όταν ακόμη αναζητούμε το προσωπικό μας στιλ. Φόρεμα ή παντελόνι; Μονόχρωμο ή με σχέδια; Όποια δεν έχει καταλήξει ακόμη για τι προτιμήσεις της ένα πράγμα επιβάλλετια να κάνει οπωσδήποτε:

Δοκιμές, δοκιμές και πάλι δοκιμές! If you like it, wear it! Απλά τολμήστε, δε μπορεί να συμβεί τίποτα κακό!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.