Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Αυτές οι τρεις τάσεις τζιν θα αντικαταστήσουν τελικά τα skinny τζιν το 2022

COVER-2-1

Τα skinny τζην χάνουν τελικά τη μόνιμη θέση τους μεταξύ των τάσεων της μόδας – και θα αντικατασταθούν το 2022 από νέες τάσεις τζήν  πολύ πιο κομψές

Με το πολύ εφαρμοστό τζην έχουμε συνάψει μια εκπληκτικά μακρά σχέση τα τελευταία χρόνια – αλλά πρόσφατα σας έχουν στριμώξει λίγο… στην κυριολεξία. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απαιτούνται νέες τάσεις τζην το 2022!

Ελάχιστες απαιτήσεις μας: μια διαχρονική αισθητική, μια άνετη εφαρμογή και ένα κλασικό μπλε που ενσωματώνεται στα περισσότερα look. Θα έχουν άραγε οι ακόλουθες τρεις τάσεις τζιν τη δυναμική να πάρουν τη θέση του skinny τζην; Είμαστε σίγουρες! Τόσο το flared τζην όσο και το ίσιο αλλά και το cropped τζην ήρθαν για να μείνουν… Και για να αντικαταστήσουν τελικά τα skinny jeans ως τάση μόδας. 

Με αυτές τις τρεις τάσεις στα τζην, αποχαιρετούμε το skinny τζην το 2022 – επιτέλους!

1. Ciao skinny τζην, hello flared τζην

Τα flared τζιν είχαν ήδη εξασφαλίσει την προσοχή μας το 2021, αλλά το 2022 θα γίνουν τελικά η πιο επιθυμητή  τάση της μόδας αυτό δείχνει και η σχεδιάστρια Victoria Beckham με τις τρέχουσες συλλογές της. Γιατί είναι η εναλλακτική λύση για τα skinny τζην; Σαφώς, κολακεύει τη σιλουέτα πολύ πιο διακριτικά εξασφαλίζοντας ότι τα πόδια φαίνονται πολύ πιο μακριά. Επιπλέον, εμπνέει με ένα πολύ ιδιαίτερο styling – την εμφάνιση της δεκαετίας του ’70. 

2. Ciao skinny τζην, hello wide leg τζην

Τα τζην με ίσιο πόδι είναι η βολική ανανέωση του skinny τζην – και με το ελαφρώς πιο φαρδύ πόδι τους πολύ σωστά μια τάση μόδας για το 2022. Και αυτά χαϊδεύουν παιχνιδιάρικα το σχήμα του σώματος, αλλά στενεύουν λιγότερο και ως εκ τούτου γίνονται το άνετο basic κομμάτι για κάθε μέρα. Ειδικά χαρακτηριστικά: Το 2022, το τελείωμα του ίσιου τζην μπορεί να είναι πολύ μακρύ και να φοριέται πάνω από ψηλά ankle boots.  Στη συνέχεια, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα oversized πουλόβερ ή ένα χαλαρό πουκάμισο και έχετε ε εύκολα ενσωματώσει την ευέλικτη αυτή μόδα στα τζην στο το δικό σας στιλ.

3. Ciao skinny τζην, hello cropped τζην

Επί του παρόντος, τα cropped τζην αποτελούν όλο και λιγότερο επιλογή, το γνωρίζουμε αυτό. Ωστόσο, αυτό οφείλεται κυρίως στις ψυχρότερες θερμοκρασίες και όχι στη δυναμική αυτών των τζην να γίνουν μόδα.  Για ένα πράγμα μπορείτε να είστε σίγουρες: Το cropped τζην θα είναι επίκαιρο θέμα και πάλι μέσα στο 2022.Από τη μία πλευρά, φυσικά, επειδή κατευθύνει τόσο επιδέξια το βλέμμα στους αστραγάλους. Και από την άλλη πλευρά, επειδή ακόμη και τα εφαρμοστά μοντέλα είναι απίστευτα άνετα λόγω της υψηλής ελαστικότητας. Στο έτος μόδας 2022, η συγκεκριμένη τάση στα τζην θα φορεθεί κατά προτίμηση με κλασικό τρόπο – δηλαδή με σακάκια, καμπαρντίνες και πουκάμισα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.