Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Sneakers το χειμώνα; Γίνεται, αν ενστερνιστείτε τις εξής 5 συμβουλές

cover-3

Κάντε πέτρα την καρδιά: Η περίοδος των sneaker δυστυχώς  τελείωσε για φέτος. Μπορεί βέβαια να τύχει να το επιτρέψει ο καιρός να τα φορέσουμε μερικές φορές ακόμη αλλά γενικά  το κρύο και η υγρασία μας κάνουν να μη νιώθουμε άνετα μ΄αυτά το χειμώνα. ο αποχωρισμός μας είναι δύσκολος και κακά τα ψέματα όσο άνετα και αν είναι τα πάσης φύσεως μποτάκια, δεν μπορούν να ανταγωνιστούν τα sneaker. Φέτος όμως είμαστε αποφασισμένες να φορέσουμε τα sneaker και την περίοδο Νοέμβριος – Φεβρουάριος… με μερικά τρικ, τα σωστά sneaker και λίγα αξεσουάρ σχεδόν κάθε sneaker μπορεί να γίνει κατάλληλο και για το χειμώνα.

1. Καλύτερη επιλογή τα high top sneaker

Ακόμη και αν ακολουθήσετε όλες τις συμβουλές, κάποια sneaker απλά δεν προσφέρονται να φορεθούν το χειμώνα. Για παράδειγμα τα canvas sneaker τύπου σταράκια ή τα κλασικά vans χωρίς κορδόνι. Από την άλλη, ιδανικά για παγωνιές και χιόνι είναι τα high top sneaker, που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο και έτσι προστατεύουν λίγο περισσότερο από ένα κλασικό παπούτσι. Ειδικά αν πραγματικά τύχει να χιονίσει και αποφασίσετε να βγείτε από το σπίτι με sneakers θα χαρείτε πολύ με τα high top sneakers καθώς δεν θα περάσει εύκολα υγρασία στο εσωτερικό τους, τα πόδια σας θα μείνουν στεγνά και ζεστά.

2. Αδιαβροχοποιήστε τα sneakers σας το χειμώνα

Επί χρόνια σε κάθε αγορά sneakers προσπαθούσαν να μας πείσουν να πάρουμε και ένα σπρέι αδιαβροχοποίησης. Ε, γιατί να μη μας πείσουν; Όποια επιθυμεί να φοράει τα sneakers και το χειμώνα καλά θα κάνει να εφαρμόσει ένα τέτοιο σπρέι, που θα προσθέσει ένα αόρατο αδιάβροχο στρώμα στην επιφάνεια και θα αποτρέψει την υγρασία. Τα βρεγμένα πόδια είναι και κρύα πόδια, μία καθόλου ευχάριστη κατάσταση το χειμώνα. Επιπλέον όφελος: το σπρέι αδιαβροχοποίησης προστατεύει και από τη βρωμιά.

3. Θερμαντικές σόλες για ζεστά πόδια το χειμώνα

Πέρα από την υγρασία, ο σημαντικότερος αποτρεπτικός λόγος το χειμώνα είναι το κρύο. Και εδώ όμως μπορείτε να επέμβετε.  τοποθετήστε στο εσωτερικό θερμαντικούς πάτους από μαλλί που απορροφούν τη δική μας θερμότητα και την αποθηκεύουν. Κάπως έτσι θα μονώσουμε τα sneakers μας ενώ θα πατάμε και υπέροχα μαλακά.

4. Εννοείται ότι θα φορέσουμε ζεστές κάλτσες με τα sneakers

Αν και αυτονόητο, πρέπει να τονίσουμε ότι το χειμώνα οι ζεστές κάλτσες είναι απολύτως απαραίτητες για την επιβίωσή μας! Η πιο απλή αλλά και στιλάτη επιλογή είναι οι αθλητικές κάλτσες. Είναι πιο χοντρές από τις συνηθισμένες. Ακόμη πιο ζεστή λύση είναι οι χοντροπλεγμένες μάλλινες κάλτσες, με αυτές δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κρυώσετε και μην ανησυχείτε καθόλου, υπάρχουν τέτοιου είδους κάλτσες που δε μοιάζουν σαν εκείνες τις παλιές  της γιαγιάς. Αν τώρα είστε υπερβολικά κρυουλιάρες, τότε η μόνη λύση για σας είναι το layering: ένα ζευγάρι λεπτές και ένα ζευγάρι χοντρές κάλτσες από πάνω… δε θα τις δει κανείς…

5. Sneakers με ανάγλυφη σόλα για ασφάλεια το χειμώνα

Όταν τη νύχτα κάνει παγετό, τα sneakers μάλλον είναι η πιο επικίνδυνη επιλογή σε παπούτσι καθώς στην ουσία δεν είναι κατάλληλα για τέτοιες καιρικές συνθήκες. Όποια λοιπόν δε θέλει απλά να έχει ζεστά και στεγνά πόδια, αλλά επιπλέον θέλει να πατάει και σταθερά στα πόδια της χρειάζεται sneaker με προφίλ, που θα εξασφαλίσουν ότι το παπούτσι δε θα γλιστράει με το παραμικρό. Εξάλλου, ούτε για χιονοδρομικό κέντρο ξεκινάτε με καλοκαιρινά λάστιχα στο αυτοκίνητο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.