Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Gwyneth Paltrow: Παλιά θεωρούσε την εμφάνισή της «αστεία»

Gwyneth Paltrow: Παλιά θεωρούσε την εμφάνισή της «αστεία» 1

Η σταρ του Χόλιγουντ όσο περνούν τα χρόνια βρίσκει τον εαυτό της, όπως εκμυστηρεύτηκε σε pοdcast της ιστοσελίδας της “Goop”.

H εμφάνιση της Gwyneth Paltrow (46) σίγουρα δεν προδίδει την ηλικία της. Το γεγονός όμως ότι παλαιότερα την φόβιζε το ότι μεγαλώνει, το παραδέχτηκε η ηθοποιός στην πρώτη έκδοση του νέου της podcast “ The Beauty Closet”. «Πάντα είχα την εντύπωση ότι η εμφάνισή μου είναι αστεία. Είναι σπάνιο να πιστεύει κανείς για τον εαυτό του ότι είναι όμορφος.  Όπως και πολλές άλλες γυναίκες όταν κοίταζα στον καθρέφτη δεν έβλεπα μία όμορφη γυναίκα» ομολογεί η Paltrow.

Πλέον τα έχει βρει με τον εαυτό της. Πάντα την αντιμετώπιζαν ως ωραία γυναίκα και αυτό της προκαλούσε περίεργα συναισθήματα. Ως ηθοποιός σε κατατάσσουν σε μία συγκεκριμένη κατηγορία και σου προτείνουν μόνο αντίστοιχους ρόλους.  Συχνά έθετε στον εαυτό της το ερώτημα τι θα γίνει όταν περάσουν τα χρόνια και όλοι έχουν αντιληφθεί μόνο αυτή της την πλευρά. Την απασχολούσε έντονα τι συμβαίνει στη γυναικεία προσωπικότητα όταν το κοινό δεν σε αντιλαμβάνεται πλέον ως όμορφη και σεξουαλικά ελκυστική.

Όμως η ηλικία συνοδεύεται από ένα σημαντικό πλεονέκτημα  ξεκαθαρίζει η Paltrow: «Ευτυχώς αρχίζεις να συμπαθείς περισσότερο τον εαυτό του. Κατά τη γνώμη μου φτάνεις σε ένα σημείο όπου η εξωτερική ομορφιά υποχωρεί για να κάνει χώρο στην εσωτερική ομορφιά του ανθρώπου. Όλο αυτό που συμβαίνει είναι μία πολύ γοητευτική αλλαγή.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.