Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Αν φορέσεις το καλσόν με τον ακόλουθο τρόπο θα γίνει η απόλυτη τάση του φθινοπώρου!

Αν φορέσεις το καλσόν με τον ακόλουθο τρόπο θα γίνει η απόλυτη τάση του φθινοπώρου! 1

Υπάρχουν υπέροχα νέα από το «μέτωπο» του καλσόν! Εν όψει του φετινού φθινοπώρου/χειμώνα ψάξαμε όλες τις φωτογραφίες από επιδείξεις μόδας του Μιλάνου, του Παρισιού, του Λονδίνου και της Νέας Υόρκης και ανακαλύψαμε μία νέα τάση που θα χαροποιήσει όλες τις fan του καλσόν.

Τάση της μόδας: πως θα φορέσουμε το καλσόν το φθινόπωρο

Το μαύρο καλσόν θα συνεχίσει να επιτρέπεται αφού εγγυάται ότι τις κρύες μέρες θα φορέσουμε τα φορέματα και τις φούστες μας χωρίς να πάθουμε κρυοπαγήματα. Τα καλσόν στο χρώμα του δέρματος θα λέγαμε ότι είναι αμφιλεγόμενο αν θα πρέπει να φορεθούν, αλλά ούτε αυτό είναι το θέμα μας. Η τάση στην οποία αναφερόμαστε είναι τα χρωματιστά καλσόν. Τη νέα σεζόν θα παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στα πόδια μας. Όμως μόνο σε συνδυασμό με παπούτσια ανάλογου χρώματος.

Αν φορέσεις το καλσόν με τον ακόλουθο τρόπο θα γίνει η απόλυτη τάση του φθινοπώρου! 2

Ο συνδυασμός καλσόν και παπουτσιού στο ίδιο χρώμα είναι Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΤΑΣΗ!

Σε πολλά επώνυμα labels είδαμε τα matching Tights-Shoes-Outfits και πρέπει να ομολογήσουμε ότι κάτω από αυτές τις προϋποθέσεις και εμείς θα γίνουμε ένθερμες fan των καλσόν.

Ειδικά ο συνδυασμός γόβας και καλσόν δείχνει τόσο κομψός και δροσερός που θα μπορούσαμε να τσιρίζουμε εκστασιασμένες. Αλλά και στην περίπτωση που τα αγαπημένα σου παπούτσια έχουν κάποιο μοτίβο μπορείς να σετάρεις καλσόν με το βασικό του χρώμα και να δημιουργήσεις ένα εντυπωσιακό look.

Αν φορέσεις το καλσόν με τον ακόλουθο τρόπο θα γίνει η απόλυτη τάση του φθινοπώρου! 3
Jennifer Aniston picked out brown tights to match her camel boots.

Καλσόν και παπούτσι στο ίδιο χρώμα: οι 3 κανόνες styling

  1. Προσπάθησε να πετύχεις ακριβώς την απόχρωση του παπουτσιού. Αν δεν υπάρχει ακριβώς η ίδια σε καλσόν επίλεξε καλύτερα καλσόν έναν τόνο πιο ανοιχτό.
  2. Ιδιαίτερα σικ είναι το total look: συνδύασε παπούτσια, καλσόν αλλά και όλα τα υπόλοιπα ρούχα στο ίδιο χρώμα
  3. Σε πρώτο πλάνο θα βρεθεί το καλσόν σου αν φορέσεις ένα κάπως πιο κοντό παντελόνι. Μόνο μία μικρή επιφάνεια του καλσόν θα φαίνεται και θα πετύχεις το ζητούμενο: να τραβήξεις σε αυτό τα βλέμματα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.