Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Με double denim εμφανίσεις θα εντυπωσιάσεις το φθινόπωρο

Με double denim εμφανίσεις θα εντυπωσιάσεις το φθινόπωρο 1

Χωρίς denim, ποτέ! Ενώ τα τζιν και λοιπά ντένιμ ρούχα δεν μπορούμε να φανταστούμε να λείπουν από τη ντουλάπα μας, δυσκολευόμαστε να τα συνδυάσουμε δύο μαζί. Ακόμη και έμπειρα στο styling κορίτσια της μόδας αντιμετωπίζουν με αμηχανία το λεγόμενο «Canadian Tuxedo» look (τον συνδυασμό δηλαδή περισσοτέρων του ενός ντένιμ ρούχων). Όμως μη μασάτε! Έχουμε έτοιμες κάποιες προτάσεις  για να πετύχουμε ένα σικ και αξιοπρεπές αποτέλεσμα.

Διπλό ντένιμ με τζιν μίντι φούστα
Με double denim εμφανίσεις θα εντυπωσιάσεις το φθινόπωρο 2

Η τζιν φούστα μας έχει συνοδεύσει κατά καιρούς σε πολλές περιστάσεις στη ζωή μας. Το φθινόπωρο το αγαπημένο μας μήκος είναι κάπου μεταξύ μίντι και μάξι. Όταν η τζιν φούστα με ένα πουλοβεράκι σε φθινοπωρινά χρώματα θα ήταν ένα κλασικό-άνετο look,  φορεμένη με ένα denim shirt σε παρόμοια οπτική μεταμορφώνεται αμέσως σε μία κομψή και δροσερή εμφάνιση. Προσοχή μόνο το τζιν πουκάμισο να μην είναι πολύ εφαρμοστό, να κάθεται χαλαρό (μερικά ανοιχτά κουμπιά δεν βλάπτουν). Τέλεια ταιριάζουν ένα ζευγάρι kitten mules και αυστηρά πιασμένα πίσω μαλλιά για να αποφύγεις το hippie look.

Διπλό ντένιμ με τζιν παντελονόφουστα

Δύσκολα μπορείς να αποφύγεις το look του εργάτη όταν φοράς τζιν παντελόνι με τζιν πουκάμισο. . αμέσως όμως του προσθέτεις κομψότητα όταν το (κατά προτίμηση άνετο) πουκάμισο έχει αρκετά πιο σκούρο χρώμα από το (κατά προτίμηση φαρδύ κα οcropped) τζιν παντελόνι.  Λεπτοδουλεμένα χρυσά κοσμήματα και ένα XXL-clutch ολοκληρώνουν το σύνολο και το κάνουν πού σύγχρονο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.