Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Ποιες μπότες-μποτάκια είναι ΙΝ ή OUT το φθινόπωρο/χειμώνα 2019

Ποιες μπότες-μποτάκια είναι ΙΝ ή OUT το φθινόπωρο/χειμώνα 2019 1

Ακόμη και το πιο ζεστό καλοκαίρι κάποτε τελειώνει και η ψύχρα που πλέον είναι αισθητή φέρνει αλλαγές στο ντύσιμό μας.
Πρακτικά αυτό για το φθινόπωρο σημαίνει μπότες και μποτάκια. Aνακαλύψαμε για σας αν αυτά θα πρέπει να είναι ψηλά ή ημίψηλα, δετά ή όχι ή αν απλά θα είναι τα αγαπημένα μποτάκια της προηγούμενης σεζόν. Σίγoυρα πάντως περιλαμβάνεται μία παλιά και κλασική επιλογή… Ιδού λοιπόν τα ευρήματά μας ώστε να είστε προετοιμασμένες κατάλληλα.

Ποιες μπότες-μποτάκια είναι ΙΝ ή OUT το φθινόπωρο/χειμώνα 2019 2

Μποτάκια Κάλτσα έναντι δετών

Το προηγούμενο φθινόπωρο/χειμώνα ήταν η τελευταία λέξη της μόδας, όμως πλέον τα sock boots δεν είναι πλέον τόσο περιζήτητα. Μάλλον χορτάσαμε να τα βλέπουμε το 2018 και έτσι η αναζήτησή τους μέσω διαδικτύου έπεσε περισσότερο από 80%. Στις προτιμήσεις μας τα αντικαθιστούν τα δετά μποτάκια και ιδιαίτερα τα βικτωριανού τύπου με μίντι φορέματα είναι πολύ δημοφιλή. Ταυτόχρονα φέτος στις προτιμήσεις συμβαδίζουν τόσο τα μυτερά όσο και τα τετράγωνα μπροστά μποτάκια.

Biker boots έναντι Cowboy boots

Κάποιες τις αγαπούν, κάποιες τις μισούν, όμως ποτέ δε πεθαίνουν! Οι μπότες καουμπόι επιστρέφουν δυναμικά το 2019/20 αφού στις διαδικτυακές αναζητήσεις αυξήθηκαν κατά 175%. Ιδιαίτερα αγαπητές οι άσπρες – μαύρες. Λιγότερο επιθυμητά φαίνεται να είναι τα biker boots αν και τα προηγούμενα χρόνια παρέμεναν σταθερά ψηλά στις προτιμήσεις, επειδή συνδυάζονται όμορφα με δερμάτινο μπουφάν και φόρεμα. 

Μποτάκια UGG έναντι MOU

Τέλος μία ματιά σε πραγματικά ζεστά μποτάκια. Παρόλο που με την πρώτη ματιά μοιάζουν αρκετά τα UGGs και τα MOUs στις προτιμήσεις φέτος υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Αν και τα αναπαυτικά αλλά χοντροκομμένα UGGs πέρσι έκαναν ένα comeback φέτος φαίνεται να μην ενθουσιάζουν καθώς η αναζήτησή τους στο διαδίκτυο μειώθηκε κατά 70% περίπου. Αντίθετα οι φανς των MOUs, που είναι εμπνευσμένα από τους Εσκιμώους, μπορούν να χαρούν γιατί είναι τα πιο περιζήτητα μποτάκια φέτος. Τα κλικ τους αυξήθηκαν σχεδόν στα διπλά σε σχέση με πέρσι.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.