Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Πες την αλήθεια! 10 πράγματα που σου κρύβει κάθε πωλήτρια εσωρούχων

Πες την αλήθεια! 10 πράγματα που σου κρύβει κάθε πωλήτρια εσωρούχων 1

Νομίζεις ότι έχεις το τέλειο σουτιέν; Τότε διάβασε τα παρακάτω… και εξαρχής διευκρινίζουμε ότι αναφερόμαστε στις μετρήσεις.

10 αλήθειες που νομίζεις ότι σου κρύβει η πωλήτρια εσωρούχων:

Πες την αλήθεια! 10 πράγματα που σου κρύβει κάθε πωλήτρια εσωρούχων 2
  1. Ισως δεν σου αρέσει να το ακούς, όμως είναι απολύτως απαραίτητο να μετρηθείς. Το στήθος σου αλλάζει συνεχώς και το σωστό σουτιέν είναι αυτό που θα απογειώσει την εμφάνισή σου.
  2. Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Οι πωλήτριες είναι επαγγελματίες και κάνουν συνεχώς μετρήσεις. Επίσης κάθε στήθος είναι διαφορετικό και εκτός αυτού δε χρειάζεται για τη μέτρηση να βγάλεις το δικό σου σουτιέν, επομένως δεν είσαι γυμνή.
  3. Η μέτρηση είναι η αρχή, όμως κάθε σουτιέν έχει διαφορετική εφαρμογή και κάθε εταιρεία διαφορετικά μεγέθη, επομένως επιβάλλεται να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά μοντέλα για να βρεις αυτό που σου εφαρμόζει καλύτερα. 
  4. Το σουτιέν σου θα πρέπει να είναι άνετο και να μη σε κόβει. Το στήθος σου αξίζει την καλύτερη δυνατή στήριξη γι’ αυτό δέξου τη συμβουλή που μπορούν να σου προσφέρουν
  5. Είναι αλήθεια ότι χαιρόμαστε όταν βρούμε ένα οικονομικό σουτιέν. Συνήθως όμως η ποιότητά τους είναι αντίστοιχη της τιμής, οπότε να είσαι διατεθειμένη να ξοδέψεις κάτι παραπάνω. Μία καλή πωλήτρια δε θα σου προτείνει το πιο ακριβό σουτιέν αλλά αυτό που εφαρμόζει καλύτερα.
  6. Να πλένεις τα σουτιέν σου στο χέρι για να μη σπάνε οι μπανέλες. Ο χρόνος που θα επενδύσεις θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους και θα σε αποζημιώσει οικονομικά.
  7. Όταν παίρνεις ή χάνεις βάρος καλά θα είναι να ξαναμετρηθείς γιατί τα παλιά σου σουτιέν μάλλον δεν θα εφαρμόζουν.
  8. Να εμπιστεύεσαι την πωλήτρια εσωρούχων σου γιατί μπορεί να φοράς μέγεθος 75Β από τα δεκαέξι σου, αυτό όμως μπορεί να μην ισχύει πλέον.
  9. Πολλές γυναίκες επιλέγουν ένα νούμερο μεγαλύτερο γιατί νιώθουν πιο άνετα μ’ αυτό. Ταυτόχρονα όμως αυτό σημαίνει ότι δεν έχει τη σωστή εφαρμογή και δεν στηρίζει όπως πρέπει το στήθος.
  10. Σε έξι μήνες να ξαναδεχτείς τις συμβουλές της πωλήτριας. Θυμήσου ότι δεν είναι καθόλου απίθανο να έχει αλλάξει και πάλι το μέγεθός σου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.