Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Μηροί γοργόνας; Με αυτό το κόλπο δε θα φθείρονται τα τζιν σας!

Μηροί γοργόνας; Με αυτό το κόλπο δε θα φθείρονται τα τζιν σας! 1

Οι μηροί που ακουμπάνε μεταξύ τους για πολλά χρόνια θεωρούνταν ελάττωμα αλλά ευτυχώς αυτό δεν ισχύει πλέον. Το μόνο πρόβλημα που δημιουργούν οι λεγόμενοι μηροί γοργόνας είναι ότι καταστρέφουν τα τζιν μας. Πως θα το αποφύγουμε αυτό;

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι γεμάτα ιστορίες τρόμου για body-challenges. Όσο πιο λεπτή, τόσο πιο όμορφη! Πριν μερικά χρόνια, τη δεκαετία του millennium, το κενό ανάμεσα στους μηρούς (thigh gap) ήταν η επιθυμία κάθε γυναίκας που ήθελε να θεωρεί τον εαυτό της όμορφο.

Ευτυχώς στο μεταξύ η αποδοχή του εαυτού μας όπως αυτός είναι, παρουσιάζεται εξίσου δημοφιλής στα μέσα. Η τέλεια εποχή λοιπόν για τις γυναίκες με χυτούς, δυνατούς μηρούς χωρίς κενά ενδιάμεσα, οι ονομαζόμενοι mermaid-thighs του insta. Δε στεναχωριόμαστε πλέον για τους μηρούς μας, μιας και πρώτον οι γοργόνες θεωρούνται πρότυπα ομορφιάς και δεύτερον στην εποχή του body positivity οι ζουμεροί μηροί είναι απόλυτα επιθυμητοί, πράγμα που γνώριζε καλά η μικρή γοργόνα Arielle ήδη το 1989. Μόνο που αυτή δε φορούσε τζιν. Γιατί το πρόβλημα είναι ότι γοργόνα ή μη, οι μηροί που τρίβονται καταστρέφουν αργά αλλά σίγουρα τα αγαπημένα μας τζιν.

Ευτυχώς όμως υπάρχει ένα καλό κόλπο ενάντια στη φθορά του τζιν μας από τριβή…

Το αγαπημένο τζιν χωρίς τρύπες; Δείτε πως γίνεται!

Είναι να εκραγεί  κανείς! Μόλις αγοράσεις ένα τζιν, και πριν προλάβεις να το φορέσεις καλά καλά, το ύφασμα στο μέσα μέρος των μηρών αρχίζει να λεπταίνει, γιατί με το περπάτημα ή το ποδήλατο οι μηροί μας, σαν γνήσιας γοργόνας, τρίβονται μεταξύ τους και πριν το καταλάβεις δημιουργούνται οι απαίσιες τρύπες. Ευτυχώς υπάρχει λύση!

Το μαγικό υλικό που θα σώσει το αγαπημένο σας τζιν είναι η fleece βάτα!

Η θερμοκολλητική fleece βάτα είναι ένα υφασμάτινο ένθετο (σε λευκό, μαύρο ή εκρού χρώμα) κατασκευασμένο από πολυέστερ ή βαμβάκι. Τη σιδερώνετε από την ανάποδη πλευρά του τζιν και ενισχύει το φθαρμένο λεπτό ύφασμα. Και μη στεναχώριεστε, δεν χρειάζεται να έχετε ιδιαίτερες γνώσεις ραπτικής ή χειροτεχνίας.

Μηροί γοργόνας; Με αυτό το κόλπο δε θα φθείρονται τα τζιν σας! 2

Πώς να σώσετε το τζιν – οδηγίες:

1. Κόψτε τη βάτα στο σωστό μέγεθος

2. Σιδερώστε την στη μέσα πλευρά στο φθαρμένο σημείο του τζιν

3. Για να παραμείνει η βάτα στη θέση της και να μην ανοίξει το ύφασμα τελείως συνιστάται να την ράψετε περιμετρικά με λεπτή κλωστή στο ίδιο χρώμα με το τζιν

Πρόταση: Ενίσχυσε εσωτερικά τα επίμαχα σημεία του τζιν με θερμοκολλητική fleece βάτα από την αρχή για να το προστατέψετε.

Τη βάτα θα τη βρείτε σε όλα τα καταστήματα με είδη ραπτικής ή και χειροτεχνίας και φυσικά online. Αν πάλι δεν έχετε καμία διάθεση να πιάσετε βελόνα και ψαλίδι, πάτε το αγαπημένο σας τζιν στο ράφτη της γειτονιάς σας, για να παραμείνουν πανευτυχείς όλες οι γοργόνες του κόσμου!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.