Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Ανοιξιάτικη μόδα: η τσάντα που θα σας συνεπάρει

Ανοιξιάτικη μόδα: η τσάντα που θα σας συνεπάρει 1

Η νέα τάση στις τσάντες για την άνοιξη 2020 έχει γίνει πλέον γνωστή. Ερωτευτήκαμε άμεσα μία συγκεκριμένη λεπτομέρεια που είναι καθοριστική φέτος για να χαρακτηριστεί μία τσάντα απόλυτη τάση.  Η λεπτομέρεια λοιπόν αυτή είναι το πλεγμένο δέρμα. Ναι, μιλάμε για μία επιφάνεια που μοιάζει σαν να έχουν υφανθεί σε αργαλιό λωρίδες δέρματος και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά ξεχωριστό την όψη.

Αρχικά θα δούμε το εν λόγω σχέδιο σίγουρα σε clutch, το οποίο γιορτάζει το comeback, σε XXL όμως διαστάσεις. Το χρώμα δεν έχει καμία σημασία, μπορεί να είναι από λευκό ή πράσινο έως κόκκινο και από απλό δέρμα έως καστόρ ή λουστρίνι. Την κρατάμε χαλαρά κάτω από τη μασχάλη ή στο τεντωμένο μας χέρι.

Ανοιξιάτικη μόδα: η τσάντα που θα σας συνεπάρει 2

Άλλη πρόταση είναι η τσάντα κασετίνα και πάλι βέβαια με την ίδια υφή και όψη. Αυτή η ορθογώνια μικρή τσάντα μπορεί να λειτουργήσει τόσο ως clutch όσο και ως τσάντα ώμου ή φορεμένη χιαστί ως cross bag. εδώ όσο πιο ανάγλυφη είναι η υφή με φαρδιές λωρίδες, τόσο πιο ιδιαίτερη θα δείχνει η τσάντα.

Οι XXL  σάκοι επίσης θα εντυπωσιάσουν με την πλεκτή του όψη και ίσως εδώ ταιριάζει περισσότερο μία πιο λεπτοδουλεμένη ύφανση πιο ευπροσάρμοστη στις καμπύλες της τσάντας. Είναι μία πρόταση πολύ απλή αλλά κομψή ενώ ταυτόχρονα δείχνει και πολύ διαφορετική από τους συνηθισμένους μας σάκους. Να σημειώσουμε ότι η συγκεκριμένη επιλογή δεν είναι απλώς πρακτική λόγω μεγέθους, αλλά και πολύ ξεκούραστη στο κράτημα λόγω του φάρδους που έχει το λουρί της.

Μικρές, μέτριες ή μεγάλες σε μέγεθος, οι τσάντες σίγουρα έχουν ξεπεράσει την καθαρά πρακτική λειτουργική τους χρησιμότητα με σκοπό απλά να μεταφέρουμε τα απαραίτητα. Με τις τσάντες πλέον λειτουργούν ως statement σύμβολα που τελειοποιούν την εμφάνισή μας και η φετινή πρόταση μας ενθουσιάζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.