Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Τα μεσάτα μπλέιζερ είναι τάση την άνοιξη

Τα μεσάτα μπλέιζερ είναι τάση την άνοιξη 1

Στο χώρο της μόδας είναι συχνά αναμενόμενο να υπάρξει η ακριβώς αντίθετη από την προηγούμενη μόδα. Πρόκειται ουσιαστικά για ομόκεντρους κύκλους που ολοένα και επεκτείνονται, με άλλα λόγια όπως έχουμε παρατηρήσει συχνά η μόδα επαναλαμβάνεται λίγο πολύ κάθε λίγα χρόνια με μικρές παραλλαγές. Ένα παράδειγμα: Ενώ τον τελευταίο καιρό είχαμε την εντύπωση ότι θα χαθούμε μέσα στο μέγεθος των ρούχων μας, τώρα η μόδα επιστρέφει στις εφαρμοστές γραμμές. Ξαφνικά θέλουμε να τονίσουμε τη μέση μας, να δείξουμε τους γοφούς μας, να βάλουμε στο επίκεντρο τη σιλουέτα μας που τόσο καιρό είχε περάσει σε δεύτερη μοίρα. Πρωτοστατεί λοιπόν ο τονισμός της μέσης στα μπλέιζερ που τα κάνει να γίνουν επίκεντρο της προσοχής, που εγκωμιάζει τη θηλυκότητα και αυτονόητα φέρνει μαζί του μία υποβόσκουσα κομψότητα.

Τάση στη μόδα: τώρα φοράμε μεσάτα μπλέιζερ

Σε μόδες όπως αυτή έχει κανείς την εντύπωση ότι ο χώρος της μόδας θέλει να λανσάρει μόνο μία αλλαγή κάθε φορά – ίσως γι’ αυτό τα μπλέιζερ προς το παρόν παραμένουν σε κλασικά χρώματα και υφάσματα ώστε να αναδειχθεί η τονισμένη μέση. Πάντως ξεκάθαρα το βλέμμα οδηγείται στο κέντρο του σώματος, γεγονός που προπαντός έχει πλεονεκτήματα. Η προσοχή μας βρίσκεται στο πιο λεπτό μας σημείο και έτσι το look μας μπορεί να αναπτυχθεί με τέτοιο τρόπο που να παίξουμε με τη σιλουέτα μας. το καλύτερο θα είναι να στενεύει το ύφασμα και να τονίζεται ακόμη περισσότερο η μέση με τονισμένους με βάτες ώμους  γιατί έτσι έχουμε τη δυνατότητα πολύ στοχευμένα να σμιλεύσουμε τη σιλουέτα μας.

Με σιγουριά και θηλυκότητα : πως θα φορέσουμε τα μεσάτα μπλέιζερ

Η θηλυκότητα στα μεσάτα μπλέιζερ είναι τόσο εμφανής που θα πρέπει και με τα υπόλοιπα ρούχα μας να την υποστηρίξουμε αλλιώς εύκολα θα μοιάζουμε μεταμφιεσμένες. Καλύτερα είναι να συνδυάσουμε παντελόνια σε φαρδιά γραμμή ή φούστες που κολακεύουν το σώμα μας. Σημαντική συμβουλή styling: Φοράμε το μεσάτο μπλέιζερ πάντα κλειστό για να τονίζεται πραγματικά η λεπτή μας μέση.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *