Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Θα σου αλλάξει τη ζωή! Με αυτόν τον τρόπο θα γίνεις άμεσα μία σούπερ fashionista!

rebelle-fleur-Ol3uSIrNDgw-unsplash

Οι πραγματικές fashionistas δε βγαίνουν ποτέ από σπίτι αν δεν εφαρμόζουν τέλεια τα ρούχα τους. ανακαλύψαμε το μυστικό τους και το αποκαλύπτουμε πως θα καταφέρεις να στρώνουν όλα τα ρούχα σαν να έχουν ραφτεί για σένα.

fashionistas-teaserbild

Είναι απορίας άξιο το πώς οι  απανταχού influencer sαλλά και οι fashionistas του κόσμου  καταφέρνουν να στρώνει τέλεια πάνω τους οτιδήποτε και αν φορούν. είτε μιλάμε για το νέο φορεματάκι της σεζόν, το όμορφο Mom Jeans ή το χουχουλιάρικο oversized πουλόβερ, καμία μόδα στην οποία δε συμμετέχουν και καμία που να μη τους ταιριάζει 100%. σύμπτωση ή μήπως θαύμα; Μήπως βάζει το χεράκι του το τζίνι της μόδας ή μήπως έχουν καμία κρυφή συμφωνία με τους σχεδιαστές; Κορίτσια, η αλήθεια είναι πάρα πολύ απλή και το καλό είναι ότι είναι κάτι που μπορούμε να κάνουμε όλες.

Γιατί αντίθετα με όσα πιστεύουμε, οι αγαπημένες μας fashionistas δεν έχουν το τέλειο σώμα στο οποίο ταιριάζουν όλα τα ρούχα ανεξαιρέτως. Κοντή ή ψηλή, αδύνατη ή με καμπύλες, όλες τους πότε πότε πρέπει να βοηθήσουν λίγο την κατάσταση για να εμφανίσουν τα τέλεια look που τόσο αγαπάμε. Η μαγική λέξη λοιπόν είναι η μοδίστρα μεταποίησης. Είναι αυτή που για όλες εμάς τις εξαρτημένες από τη μόδα προσαρμόζει στην κυριολεξία τα ρούχα πάνω στο σώμα μας. 

Η καλύτερή μας φίλη για πάντα

Πότε θα κονταίνουμε το παντελόνι, πότε θα στενέψουμε λίγο το φόρεμα στη μέση και άλλη φορά πάλι θα μετατοπίσουμε απλά τα κουμπιά – η μοδίστρα που αναλαμβάνει τις μεταποιήσεις σε ελάχιστο χρόνο φροντίζει κάθε ρούχο να στρώνει τέλεια. Η καλύτερη λύση όταν ανακαλύπτεις για μία ακόμη φορά ένα ρούχο σε κάποιο κατάστημα που κερδίζει την καρδιά σου  αλλά δεν στρώνει όπως θα ήθελες!

Το ίδιο ισχύει και για τα παλιότερα αγαπημένα σου ρούχα, που δεν αποχωρίζεσαι αλλά έχουν παραμείνει κρυμμένα μέσα στη ντουλάπα σου για πολύ καιρό. Αντί λοιπόν να τα αγνοείς ή να τα ξεδιαλέξεις κάποια στιγμή με πόνο καρδιάς, πάρ’ τα και πήγαινέ τα στη μοδίστρα της εμπιστοσύνης σου. Με λίγες μικρές αλλαγές μπορεί να δημιουργήσει ολοκαίνουρια κομμάτια που θα τα φοράς ξανά με μεγάλη χαρά. Μία ακόμη περίπτωση upcycling!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.