Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Υπέροχα χαλαρά! Το Barrel Jeans για άνεση την άνοιξη 2020

Η πρώτη μας αντίδραση αφορά την απορία γιατί να θέλει κανείς να υιοθετήσει μία μόδα που, όπως λέει η ονομασία της, παραπέμπει σε βαρέλι! Δε μας μοιάζει και τόσο άξιο επιδίωξης… μάλλον μη κολακευτικό μας ακούγεται…. πρέπει να υπάρχει άλλος λόγος για να πειστούμε να δώσουμε μία δεύτερη ευκαιρία στο τζιν σε σχήμα βαρελιού! Στην πραγματικότητα πάντως το συγκεκριμένο τζιν κάθε άλλο παρά άβολο είναι και καλύπτει όσα ζητάμε αυτή την εποχή από ένα τζιν.

Τι διακρίνει το μοδάτο barrel jeans

Το κόψιμό του θυμίζει ξεχειλωμένο τζιν ή πάντως κάποιο σχέδιο με φαρδύ πόδι, από αυτά δηλαδή που ήδη έχουμε στη ντουλάπα μας ,που έχουν θετική επίδραση στη σιλουέτα μας και που είναι τόσο υπέρ-άνετα που δε θέλουμε να τα βγάλουμε στιγμή από πάνω μας. Όλα αυτά είναι ιδιότητες που περιμένουμε να καλύπτει κάποιο παντελόνι την άνοιξη 2020 και το τζιν – βαρέλι σίγουρα το πετυχαίνει. Η άνετη γραμμή του μας χαρίζει ελευθερία κινήσεων, ταυτόχρονα όμως φορμάρει μία σιλουέτα που κολακεύει πολλούς σωματότυπους (κρύβει ψωμάκια, χοντρούς μηρούς, πλούσια οπίσθια….). Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο παραβλέπουμε την κάπως απογοητευτική του ονομασία και φροντίζουμε να προμηθευτούμε τα ωραιότερα μοντέλα του.

Barrel Jeans, πως είναι η γραμμή τους

ds

Το εν λόγω τζιν φτάνει ψηλά στη μέση και έτσι εξασφαλίζει ότι αυτή τονίζεται κολακευτικά σε σχέση με το σχετικά φαρδύ μπατζάκι του. Η όλη γραμμή θυμίζει ένα όμικρον, που μοιάζει με το σχήμα ενός βαρελιού, μας χαρίζει μία χαλαρή σιλουέτα και παρά το χοντρό ύφασμα επιτρέπει ελευθερία κινήσεων. Ενώ λοιπόν επιτρέπεται οποιαδήποτε απόχρωση του τζιν χρώματος, σημαντικό είναι να στενεύει ξανά στον αστράγαλο για να μην κάθεται σαν τσουβάλι αλλά να δίνει μία όμορφη φόρμα στο σώμα μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.