Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€
Άμεσες αποστολές
Έξοδα αποστολής με αντικαταβολή 3,50€

Νύχια το καλοκαίρι 2020; Όσο πιο φυσικά, τόσο καλύτερα!

Νύχια το καλοκαίρι 2020; Όσο πιο φυσικά, τόσο καλύτερα! 1

Αυτό το διάστημα γυρνάμε την πλάτη σε τρελά χρώματα στα βερνίκια νυχιών και ποντάρουμε σε natural nails ως την επικρατούσα τάση για το καλοκαίρι 2020, γιατί κάποιες φορές η φυσική ομορφιά είναι το μεγαλύτερο statement που μπορούμε να θέσουμε, ειδικά σε θέματα περιποίησης. Είναι ένας τρόπος να αντιληφθούμε το σώμα μας ως πολύ σημαντικό, να αναγνωρίσουμε την αξία του και να αναγνωρίσουμε την ομορφιά χωρίς περισπασμούς. Αυτή η αναθεώρηση μπορεί να ξεκινήσει με τα νύχια και να φτάσει μέχρι ένα αμακιγιάριστο πρόσωπο, μιας και η πραγματική ομορφιά δεν έχει ανάγκη τη συγκάλυψη αλλά μόνο τη σωστή περιποίηση. Το καλοκαίρι 2020 λοιπόν δε μπαίνουν στο παιχνίδι μόνο νέα χρώματα για τα νύχια μας αλλά και τα τελείως γυμνά-φυσικά νύχια. Η φυσικότητα λειτουργεί από μόνη της, τα νύχια τονίζονται με σωστό λιμάρισμα και επαρκή θρέψη ώστε να δείχνουν υγιή και φαίνονται υπέροχα ήσυχα τη ζεστή εποχή του χρόνου.

Φυσικά νύχια, η τάση το καλοκαίρι 2020

Το μανικιούρ δεν πρέπει οπωσδήποτε να αποσκοπεί στη χρήση χρώματος, εξάλλου με την αρχική του σημασία αναφέρεται  στην περιποίηση νυχιών. Αυτό ακριβώς θα κάνουμε έργο μας το καλοκαίρι 2020: αντί για έντονα χρώματα τα πράγματα μένουν ήσυχα φέτος στην περιοχή των νυχιών. Απλά τους δίνουμε όμορφο σχήμα με τη λίμα και τα περιποιούμαστε με λαδάκια, βερνίκια θρέψης και ενυδατικές κρέμες.

Χάρη στην τάση των natural nails απελευθερωνόμαστε από τάσεις που τραβούν την προσοχή και στη θέση τους χαιρόμαστε τη φυσική όψη που την τρέχουσα σεζόν ταιριάζει άψογα με γήινους τόνους και λινά υφάσματα.

nails

Τι να προσέξουμε στη νέα τάση;

Μιας και απουσιάζει κάθε προσπάθεια αποπροσανατολισμού, το βλέμμα πέφτει περισσότερο θα λέγαμε στα βασικά – επομένως είναι μεγαλύτερη η ανάγκη για περιποιημένη εμφάνιση. Σε ένα φυσικό μανικιούρ ξεκινάμε απομακρύνοντας τα πετσάκια. Μετά δίνουμε σχήμα στα νύχια με τη λίμα – της μόδας είναι τα κοντά ή σε σχήμα αμυγδάλου νύχια που παραπέμπουν σε μία φυσική εμφάνιση.

Στο επόμενο βήμα επικεντρωνόμαστε στις προσωπικές μας προβληματικές περιοχές: Σε κατεστραμμένα ή με τάση να σπάνε νύχια ενδείκνυται ένα βερνίκι ανασύστασης με θρεπτικά συστατικά. Τα υγιή νύχια απλά τα περνάμε με ένα άχρωμο βερνίκι για λάμψη. Επιπρόσθετα μπορούμε να δουλέψουμε με κρέμα ή λαδάκι νυχιών για μεγαλύτερη ενυδάτωση που θα δώσει έξτρα λάμψη και υγιή όψη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.